Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, που εκλέχθηκε στις εκλογές της 28ης-11-2011, συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 υπό την Προεδρεία του κ.Νικολάου Αγγελίδη και εξέλεξε τα μέλη της Διοικητικής του Επιτροπής.
Πρόεδρος της νέας Διοικητικής Επιτροπής είναι και πάλι ο Νίκος Αγγελίδης, Α΄αντιπρόεδρος ο Αντώνιος Φραντζής, Β΄ αντιπρόεδρος ο Πασχάλης Κατίου, Γενικός γραμματέας ο Γεώργιος Βαφειάδης και οικονομικός επόπτης η Χρύσα Τακά.
Επίσης τα μέλη των δύο Τμημάτων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου εξέλεξαν τους Προέδρους και τους Αναπληρωτές Προέδρους τους. Στο πλαίσιο αυτό στο Εμπορικό Τμήμα πρόεδρος εξελέγη ο Χαλήλ Χασάν Ιμπραήμ και αναπληρωτής πρόεδρος ο Χαφούζ-Αλή Αλή του Οσμάν, ενώ στο Μεταποιητικό πρόεδρος εξελέγη η Χρύσα Ιωάννου με αναπληρωτή πρόεδρο τον Παναγιώτη Καραφύλλη.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως τακτικό εκπρόσωπο το Επιμελητηρίου στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος τον κ. Ιωάννου Αλέκο του Δημητρίου με αναπληρωτή του τον κ. Κυρίδη Γεώργιο του Δημητρίου, οι οποίοι θα μετέχουν στις συνεδριάσεις της μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Αγγελίδη.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε στη συνεδρίαση είναι ότι οι υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν για τα παραπάνω αξιώματα ήταν μοναδικές και η εκλογή των υποψηφίων έγινε παμψηφεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου