Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Με χαμόγελο υποδέχτηκαν οι τρόφιμοι του γηροκομείου Κομοτηνής τα μέλη του συλλόγου γυναικών Γρατινής

   Τους τροφίμους του γηροκομείου Κομοτηνής επισκέφτηκαν τα μέλη του δραστήριου πολιτιστικού, λαογραφικού, εξωραϊστικού, επιμορφωτικού συλλόγου γυναικών Γρατινής, το πρωί της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου. Στις δραστηριότητες του συλλόγου εντάσσονται οι επισκέψεις στο Γηροκομείο της πόλης κάθε χρόνο παραμονές Χριστουγέννων, ψάλλοντας κάλαντα και προσφέροντας δώρα, παράλληλα έντονη  είναι και η φιλανθρωπική του δράση, προσφέροντας βοήθεια σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο έχει ανάγκη. Τα μελή προσέφεραν στους παππούδες και στις γιαγιάδες είδη πρώτης ανάγκης, εσώρουχα και κάλτσες και γλυκά, μίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν για τις γιορτές.
   Η πρόεδρος του πολιτιστικού, λαογραφικού, εξωραϊστικού, επιμορφωτικού συλλόγου γυναικών Γρατινής Αθανασία Περγέλη σημείωσε ότι «Σκεφτήκαμε τις μέρες αυτές που είναι μέρες αγάπης, να βρεθούμε κοντά στους ηλικιωμένους που χρειάζονται αυτή την αγάπη. Μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να έχουν δικά τους άτομα, μπορεί κάποιοι νάναι μόνοι αλλά δεν παύει να περιμένουν αυτές τις ημέρες αγάπη και από τους υπόλοιπους, οπότε σκεφτήκαμε όλο το συμβούλιο σύσσωμο, αγοράσαμε εσώρουχα και είδη πρώτης ανάγκης, που χρειάζονται και μαζί με μελομακάρονα τους τα προσφέραμε»
στον δικό τους χώρο, βρήκαμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες, βρεθήκαμε κοντά τους, καθίσαμε πολύ ώρα μαζί τους, μας είπαν τα προβλήματά τους, θυμηθήκανε τα παιδιά τους, όσοι είχαν βέβαια παιδιά, αυτοί που δεν είχαν θυμήθηκαν πολλά από τα νεανικά τους χρόνια, ήταν πολύ συγκινητική η επίσκεψη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου