Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Επισκέψεις και επαφές του βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, και τον Διοικητή του Ο.Γ.Α., Παναγιώτη Πέτρουλα

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, επισκέφτηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, στο γραφείο του στο Υπουργείο.

            Είχε προηγηθεί συνάντηση του βουλευτή με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της οποίας τα μέλη της Ένωσης παρέδωσαν στον βουλευτή υπόμνημα με τα αιτήματά τους και συζήτησαν πιθανούς τρόπους επίλυσής τους.

            Ο βουλευτής προώθησε τα αιτήματα της Ένωσης στον Υπουργό και περιέγραψε αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ροδόπης με μείζον πρόβλημα την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και άλλα συναφή, όπως τον περιορισμό λειτουργικών δαπανών.

            Επιπλέον, έθεσε στον Υπουργό και άλλα ζητήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου, όπως είναι η αύξηση της εγκληματικότητας που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στην Ροδόπη. Ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της Ροδόπης και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαινόμενα εγκληματικότητας.
           
            Ο Υπουργός ευχαρίστησε τον βουλευτή για την ανάδειξη των προβλημάτων της Ροδόπης, δεσμεύτηκε να μελετήσει το υπόμνημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, κατέγραψε όλα τα ζητήματα που του έθεσε ο βουλευτής και υποσχέθηκε να απαντήσει και να μεριμνήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου.

            Την Τετάρτη ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε και τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Ο.Γ.Α., Παναγιώτη Πετρούλα και Βασίλη Δόριζα. Ο βουλευτής ζήτησε την παράταση της προθεσμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών Κλάδου Κύριας Ασφάλισης μέχρι τέλους του έτους λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας. Επιπλέον, έθεσε στον Διοικητή και Υποδιοικητή γενικότερα θέματα του Οργανισμού που απασχολούν τους ασφαλισμένους και εξέφρασε την πεποίθησή του για μία αρμονική συνεργασία.

            Η διοίκηση του Ο.Γ.Α. ανέφερε ότι δρομολογείται η παράταση της προθεσμίας πληρωμής η οποία ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα από τον Οργανισμό. Βάσει της απόφασης του Διοικητή οι πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης παρατείνονται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011, χωρίς αναπροσαρμογή των ποσών των εισφορών αλλά με τις τιμές που ίσχυαν στις 30-11-2011. Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους μέσω ΕΛΤΑ μέχρι την Παρασκευή 16-12-2011, ενώ μετά την ημερομηνία αυτή θα μπορούν να τις πληρώσουν μόνο μέσω της ΑΤΕ με την προσκόμιση του ειδικού εντύπου για την ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου