Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Εκλογές στην ομοσπονδία επαγγελματιών – νέα πρόσωπα έκαναν τις εκπλήξεις

           Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Νικόλαος Ευκαρπίδης από τις Σάπες, που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των επαγγελματιών, στις εκλογές για την ανάδειξη του 9μελούς συμβουλίου και για τους τέσσερις αντιπροσώπους για την ΓΕΣΕΒΕ, ψήφισαν οι 87αντιπρόσωποι που έχουν εκλεγεί από τα σωματεία. Οι μόνοι που επανεκλέγησαν από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο ήταν οι  Μιχάλης Βεζυριαννίδης, Χασάν Ρετζέπ και Δέσποινα Χατζημάνου.
   Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματιών Ροδόπης Μιχάλης Βερζυργιαννίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι «είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση των εκλογών των κλαδικών σωματείων και έχουν εκλέξει τους αντιπροσώπους που θα στηρίξουν σε δεύτερο βαθμό παράγοντες που θα στελεχώσουν την ομοσπονδία. Αυτές οι εκλογές μπορεί να είναι μια τυπική διαδικασία, παράλληλα είναι και ουσιαστική για να πάρουμε το μήνυμα από την αγορά, για το ποιους θέλει να τους εκπροσωπήσουν τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε, να ηγηθούν στον συνδικαλισμό, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  και να ορίσουμε κάποιες συντεταγμένες για να δούμε πως θα  επιβιώσουμε και μετά να αρχίσουμε να δημιουργούμε όρους ανάπτυξης». 
  Ερωτηθείς για τα προβλήματα με τα όποια θα κληθεί  να έρθει αντιμέτωπη η 9μελές επιτροπή  ο κ. Βερζυργιαννίδης επισήμανε ότι «τα προβλήματα είναι της τρέχουσας καθημερινότητας, αφορούν την οικονομική δυσπραγία και την γραφειοκρατία και όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση που πρέπει να εκπροσωπεί τους επαγγελματίες άμεσα. Οι εκλογές στα σωματεία είναι νωπές , τελείωσαν τον προηγούμενο μήνα αρά υπάρχει μια νωπή έκφραση στους επαγγελματίες για το ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν, αυτοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο επαγγελματίας στις τράπεζες, στις υπηρεσίες και στο κατάστημα τους, είτε με το προσωπικό που διαθέτει, είτε με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που καθημερινά υπάρχουν στα καταστήματα μας».   
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
    Υποψήφιοι καταστατικών οργάνων έλαβαν: Α’ για το διοικητικό συμβούλιο: Αχμέτ Ριδβάν 33, Βαφειάδης Ανέστης 37, Βεζυριαννίδης Μιχαήλ 42, Γεωργιάδης Γεώργιος 24, Δομβρίδης Χρήστος 26, Δραγουμάνης Κυριάκος 43, Ευκαρπίδης Νικόλαος 47, Καλτσίδης Παναγιώτης 44, Καμπουρίδης Αντώνιος 44, Κιλτσίκης Ιωάννης 46, Κουτίδου Σωτηρία 20, Μουρτίδης Ιωάννης 11, Στεπάνη Μαρία 29, Χασάν Ρεντζέπ 44, Χατζημάνου Δέσποινα 43. Β’ για την ελεγκτική επιτροπή: Αρχοντίδης Μιχαήλ 26, Δογραμματζής Περικλής 27, Καρά Χουσεΐν 21.
    Υποψήφιοι για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος: Αργυρόπουλος Αργύριος 54, Αχμέτ Ριδβάν 26, Ανέστης Βαφειάδης 17, Μιχαήλ Βεζυριαννίδης 31, Γεώργιος Γεωργιάδης 9, Παναγιώτης Καλτσίδης 16, Αντώνιος Καμπουρίδης 23, Ιωάννης Κιλτσίκης 28, Σωτηρία Κουτίδου 9, Ιωάννης Μουρτίδης 10, Μαρία Στεπάνη 13.
    Να σημειωθεί ότι στην ελεγκτική επιτροπή εκλέγονται και οι τρεις υποψήφιοι Αρχοντίδης Μιχαήλ, Δογραμματζής Περικλής και Καρά Χουσεΐν, ενώ ως αντιπρόσωποι στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος εκλέγονται οι Αργύρης Αργυρόπουλος, Μιχάλης Βεζυριαννίδης, Αχμέτ Ριδβάν και Ιωάννης Κιλτσίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου