Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αγορά σχολικών ειδών: ποικιλία για τους μικρούς πονοκέφαλος για τους μεγάλους

Σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία τα έξοδα για τις οικογένειες των μαθητών είναι πολύ μεγάλα με τα φροντιστήρια αλλά και  με τα σχολικά στην αρχή της σχολικής χρονιάς για τον λόγο αυτό οι βιβλιοπώλες συνιστούν μεγάλη προσοχή στην αγορά των σχολικών. Εμείς μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του βιβλιοπωλείου «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ» τον κ. Βαφειάδη για τις τιμές αλλά και για την ποικιλία των σχολικών ειδών, για τα ξενόγλωσσα βιβλία αλλά και  για όλο τον εξοπλισμό των μαθητών.  
   Αναφορικά με τις τιμές στα σχολικά είδη ο κ. βαφειάδης επισήμανε ότι «οι τιμές είναι ίδιες με πέρυσι, οι αυξήσεις είναι ελάχιστες σε ορισμένα είδη και στα περισσότερα έχουν πέσει οι τιμές. Εμείς ως κατάστημα πάντα επιλέγουμε τα καλύτερα είδη και προσέχουμε τις τιμές ώστε να έχουμε καλύτερες τιμές σε σύγκριση με τα άλλα καταστήματα αλλά και να είμαστε προσιτοί για κάθε τσέπη. Στις ειδικές κατηγορίες, όπως φοιτητές, πολύτεκνους κ.α. πάντα κάνουμε καλύτερες τιμές. Επίσης προσπαθούμε να έχουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων από τα ποίο φτηνά μέχρι και τα ποίο ακριβά».
   Η συμβουλή που έδωσε ο κ. Βαφειάδης στους γονείς κατά την επιλογή και αγορά σχολικών ήταν όπως υπογράμμισε ό ίδιος «να προσέχουν τις τιμές, να συγκρίνουν με άλλα καταστήματα. Σίγουρα θα κοπούν κάποια πράγματα ακριβά, εγώ τους συμβουλεύω  να προτιμούν λίγο ποίο φτηνά προϊόντα».
     Ερωτηθείς ο κ. Βαφειάδης για τις τιμές των ξενόγλωσσων βιβλίων επισήμανε ότι «τα ξενόγλωσσα βιβλία είναι λίγο ποίο ακριβά και σε αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε καλύτερες τιμές, κάνουμε μια έκπτωση αλλά δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Στα ξενόγλωσσα βιβλία όσο αυξάνεται η τιμή τους, τόσο ελαττώνεται το δικό μας κέρδος, γι’αυτό και δεν μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τιμή».   
   Στο υπερσύχρονο κατάστημα του κ. Βαφειάδη μπορεί κανείς να βρεί όλα τα φροντιστηριακά βιβλία, τα βοηθήματα, όλα τα σχέδια τσάντες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, εκπαιδευτικά παιχνίδια και όλα τα σχολικά, μέσα από μια πληθώρα ειδών μπορούν να επιλέξουν γονείς και μαθητές ακροβατώντας στην ποιότητα και την καλή τιμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου