Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

80 χρόνια Λυκόπουλα στέλνοντας μήνυμα αγάπης στα παιδιά που το έχουν ανάγκη… με ένα παιχνίδι

Τα λυκόπουλα της Ελλάδας γιόρτασαν τα 80 χρόνια από την ίδρυση τους, την Κυριακή το πρωί στην Καπναποθήκη στην Κομοτηνή. Τα λυκόπουλα έκαναν τον νόμο τους πράξη, προσφέροντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε ιδρύματα και φορείς που προστατεύουν παιδιά. Παράλληλα στην εκδήλωση είχαν την δυνατότητα και παιδιά που δεν είναι στα λυκόπουλα να πάρουν μέρος και να μάθουν μέσα από παιχνίδι την σημασία του προσκοπισμού και των λυκόπουλων. 
    Ο αρχηγός των λυκόπουλων Ροδόπης κ. Γιάννης Παντρεμένος «σήμερα εδώ πραγματοποιούμε μια εκδήλωση για τα 80 χρόνια λυκοπουλίσμου στην Ελλάδα. Τα λυκόπουλα ξεκίνησαν το 1931 και σιγά – σιγά έφτασαν και στην πόλη μας. Το σώμα ελλήνων προσκόπων διοργανώνει κάποιες εκδηλώσεις στην διάρκεια του χρόνου, μια από αυτές είναι και η σημερινή, που γιορτάζουμε μέσα από παιχνίδι και προσφορά στους συνανθρώπους μας, να μαζέψουμε κάποια παιχνίδια για άπορες οικογένειες». 
Στην εκδήλωση πήραν μέρος 40 λυκόπουλα, παιδιά από 7 -11 χρονών και απαρτίζονται συνολικά σχεδόν από πενήντα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου