Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Παγκόσμια ημέρα Μητρικού Θηλασμού Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

   Το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (στη χώρα μας γιορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου) διοργανώσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 τη δράση Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός με το μήνυμα «Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!» που δεν είναι άλλο από μια υπαίθρια γιορτή ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του Μητρικού Θηλασμού!
  Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια διαδικτυακής συνεννόησης διαφόρων μητέρων ανά την Ελλάδα μέσα από εθελοντικά δίκτυα που διαχειρίζεται το mitrikosthilasmos.com με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάζουν τα παιδάκια τους. Στην Κομοτηνή η γιορτή αυτή πραγματοποιήθηκε στο παρκάκι της περιφέρειας όπου προσέτρεξαν αρκετές μαμάδες για να ενημερωθούν.
   Η εθελόντρια του εστιακού χώρου του μητρικού θηλασμού κα. Χαρίκλεια Τσετινίδου «γίνεται για ενημέρωση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, γίνεται και για την προώθηση του δημόσιου θηλασμού, να μη ντρέπονται οι μαμάδες να βγουν και να  θηλάσουν έξω , γιατί έτσι βοηθάμε να πλουτίζουν  οι εταιρείες και κάνουμε και κακό στα παιδιά μας».
  «Εγώ είμαι μανούλα και θήλασα το παιδί μου 18 μήνες», τόνισε η κα. Τσετινίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου