Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

2η συνάντηση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Κομοτηνής

Η δεύτερη συνάντηση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, στο Πολύκεντρο του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ενημέρωσε την Επιτροπή για τους κυριότερους άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου, για το οποίο θα κληθούν να υποβάλουν στη συνέχεια, γραπτώς, τις προτάσεις τους τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης.
Στη συνέχεια, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Δημήτρης Γκαρτσώνης σταχυολόγησε τα μέτρα και κατά τη διάρκεια εποικοδομητικής συζήτησης έγιναν και οι πρώτες προφορικές προτάσεις ένταξης έργων ή παρεμβάσεων στο Επιχειρησιακό.
Η γόνιμη αυτή συνεδρίαση, διακόπηκε κατόπιν συμφωνίας όλων των μελών και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως, καθώς δόθηκε παράταση στην κατάθεση υποβολής προτάσεων έως τις 31 Νοεμβρίου 2011, και έτσι μπορεί να γίνει ακόμη πιο αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για πρωτοβουλίες, έργα και δράσεις τα οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου