Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ομαλή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της ΑΜΑΘ

     Ομαλά διεξήχθη η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της ΑΜΑΘ που συνεδρίασε την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Τα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν υπηρεσιακά και πέρασαν κατά πλειοψηφία.
     Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ήταν, η Γνωμοδότηση για την «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Π.Χ.Σ.Α.Α.) για τις υδατοκαλλιέργειες», όπου εισηγητής ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, κ. Ούστογλου Γεώργιος, η ένσταση του αναδόχου της μελέτης Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής, με  εισηγητής τον Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης Παύλος, η προκήρυξη παραχώρησης μεταλλείου με εισηγητής:  τον Δ/ντης Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, κ. Μανανάς Δημήτριος και η ένσταση σύμπραξης Εταιριών για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση 5ης και 7ης Επαρχιακής Οδού ΖΑΡΚΑΔΙΑ – ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ – ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΣ» με  εισηγητής  τον Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης Παύλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου