Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη Βουλας Ελευθεριάδου στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα- Ενότητα σύνθεση και αγάπη το τρίπτυχο για την αξιοπρεπή διαβίωση των αδυνάμων Ροδοπιτών

Tον Μητροπολίτη Μαρωνείας  και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα  επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου η πολιτευτής της Ν.Δ. Βούλα  Ελευθεριάδου με σκοπό να δηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση της στην  διαρκή προσπάθεια της Μητροπόλεως να στηρίξει  τόσο υλικά όσο και πνευματικά τους συνανθρώπους μας που λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν ανάγκη.
Οι κοινωνικές δομές της Μητροπόλεως εκτός των άλλων περιλαμβάνουν στήριξη της οικογένειας καθώς  των παιδιών τόσο σε μαθησιακό όσο και ψυχαγωγικό επίπεδο αποτελώντας ένα πραγματικό αποκούμπι στις δύσκολες αυτές συνθήκες . Συσσίτια επί καθημερινής βάσεως , καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, κοινωνικό φροντιστήριο για τους απόρους μαθητές ,διανομή τροφίμων , είναι ενδεικτικά μερικές μόνο από τις δράσεις της.
Ο  Μητροπολίτης κκ Παντελεήμονας  επεσήμανε  πως η Εκκλησία τελεί μια συνολική προσπάθεια  προς πολλά μέτωπα , τα οποία οφείλει να προχωρεί παράλληλα με το θρησκευτικό της  έργο ώστε να προχωρούμε ως κοινωνία μπροστά.
Απ την πλευρά της η κ Ελευθεριάδου τόνισε πως όλοι οι κοινωνικοί φορείς  πρέπει ενωμένοι  και συνδυασμένα να δημιουργήσουν ένα δίκτυ προστασίας για τους  πιο αδύναμους και να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις ώστε να επιτευχθεί ο  τελικός στόχος που  είναι η αξιοπρεπή διαβίωση  για όλους τους πολίτες της Ροδόπης.

Ακολούθησε μακρά συζήτηση στην οποία θίχθηκε σχεδόν το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός Ροδόπης και στην οποία διαπιστώθηκε απόλυτη σύμπνοια απόψεων ως προς τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την όσο πιο γρήγορη επίλυση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου