Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μήνυμα Παυλίδη μετά τη νίκη στην Περιφέρεια ΑΜΘ «Για εμάς νίκησε ο τόπος σήμερα»




Πάρτι έστησαν στο εκλογικό κέντρο του κ. Γιώργου Παυλίδη στην Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής των εκλογών γιορτάζοντας τη νίκη του ιδίου και του συνδυασμού του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 


Ο ίδιος κατάφερε να διατηρήσει το σαφές προβάδισμα που είχε λάβει στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, οπότε και είχε ανακηρυχθεί νικητής, με τον μέχρι πρότινος Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη να μην καταφέρνει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. 

Ο κ. Παυλίδης κατέφθασε λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ στο εκλογικό του κέντρο, όπου τον περίμεναν μέλη του συνδυασμού του, υποστηρικτές αλλά και φίλοι του, που έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη νίκη του. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αλλά και στο συγκεντρωμένο πλήθος, ο ίδιος ανέφερε πως “θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως και όλους τους πολίτες που μας επέλεξαν για τα επόμενα 5 χρόνια στη διοίκηση αυτού του τόπου. Μας έδωσαν μια καθαρή έντολη, μια εντολή με μεγάλη διαφορά, που είναι ομοιόμορφη σε όλη την Περιφέρεια. Αυτό είναι καθαρό, σαφές μήνυμα αλλά ταυτόχρονα μας έδωσαν την εντολή να ανακάμψουμε και να κερδίσουμε το μέλλον των παιδιών μας”. 

Μάλιστα σχολιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει πως κατά την άποψή του δεν υπάρχουν νικητής και ηττημένοι, ενώ διεμήνυσε πως προτίθεται να συνεργαστεί με όλους προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων της Περιφέρειας. “Για εμάς δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Ευχαριστούμε και αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου, για να κερδίσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτά είναι οι μοναδικοί μας αντίπαλοι., με όλες τις παρατάξεις, όλα τα κόμματα, τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια και όσους εκπροσωπούν τον τόπου, κυρίως όμως με τους πολίτες. Θέλουμε μια κοινωνία με συνεννόηση, η οποία να ανταποκρίνεται σε αυτό που όλοι μας σκεφτόμαστε και επιθυμούμε” σημείωσε ο ίδιος, για να προσθέσει πως “θέλουμε μια κοινωνία με σεβασμό στη διαφορετικότητα, μια κοινωνία και μια περιφέρεια που θα είναι το καμάρι μας, που θα είναι πρωταγωνίστρια και όχι ουραγός. Για εμάς σήμερα νίκησε ο τόπος, κανείς άλλος και είμαστε υποχρεωμένοι αυτός ο τόπος να πάει μπροστά, μέσα από τη ρεαλιστική πολιτική που θα ακολουθήσουμε”. 
Δήλωση αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστου Μέτιου «Με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια δώσαμε τη μάχη για την Περιφέρεια. Τα αποτελέσματα των εκλογών δικαίωσαν την προσπάθεια μας. Σας ευχαριστώ όλους για την ουσιαστική υποστήριξή σας.
Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Αναγέννησης στη Ροδόπη, τον Γιώργο Παυλίδη και φυσικά όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες μας, αφού πάντα μια επιτυχία στις εκλογές είναι αποτέλεσμα συλλογικής και συστηματικής δουλειάς.
Στόχος μας είναι, με συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα:
·         να καλύψουμε τον χρόνο που χάθηκε,
·         να δώσουμε προοπτική στην Περιφέρεια και το Νομό μας,
·         να επαναφέρουμε την περιοχή σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης.
Βάση για ένα καλύτερο μέλλον δεν μπορεί παρά να αποτελούν:
·         η αλληλεγγύη μεταξύ μας,
·         η προστασία των κοινωνικών δομών και του περιβάλλοντος,
·         ο σεβασμός της διαφορετικότητας και των αναγκών του κάθε πολίτη.
Ξεκινάμε δυνατά για τη διαμόρφωση μίας νέας πραγματικότητας στην περιοχή μας, ικανής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών μας, που αξιώνουν δράση και δυναμική.
Αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο».
Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

ΝΕΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

«ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΜ-Θ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ επικοινώνησε πριν από λίγο τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παυλίδη, νέο Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να τον συγχαρεί για την νίκη του.
«Όπως υποσχέθηκα, επανειλημμένως, από την πρώτη στιγμή, είπα στον νέο Περιφερειάρχη, ότι από τη στιγμή που εκείνον εξέλεξαν οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνεργαστώ μαζί του, για το καλό όλης της Περιφέρειας» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων. Και πρόσθεσε:
«Δεσμεύτηκα επίσης ότι, εκτός από την συνεχή παρουσία μας όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας και διαχειριζόμενος έντιμα τον ρόλο μου ως Περιφερειακού συμβούλου, θα αξιοποιήσω και την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα, για την προώθηση - τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Βουλή των Ελλήνων - όλων των ζητημάτων εκείνων, που θα χρειαστούν άμεσες και συντονισμένες λύσεις για το καλό και των πέντε νομών.
Φυσικά, δεν θα επιτρέψουμε στον νέο Περιφερειάρχη να ασκήσει τις όποιες επιζήμιες πολιτικές ενδεχομένως να σχεδιάσει, όπως ΕΟΖ, χρυσός, ανοχή στο ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ κλπ.
Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω ούτε ένα βήμα πίσω στα όσα επανειλημμένα έχω δηλώσει και για τα οποία ήδη αγωνίζομαι, εναντίον των αντεθνικών πρακτικών του Προξενείου. Και καλώ τον κ. Παυλίδη, να βγει από τη σιωπή του και να συγκρουστούμε μαζί, κόντρα στα σχέδια της Άγκυρας και τις μεθοδεύσεις του Προξενείου.
Φαντάζομαι, ότι τα σημερινά αποτελέσματα του DEB θα χτυπήσουν, επιτέλους, καμπανάκι σε αυτούς, που στην Αθήνα - προφανώς από πολιτική ατολμία - δεν στέλνουν στον Τουρκοπράκτορα Πρόξενο, το μήνυμα της άμεσης αντίδρασης μέσα στα πλαίσια των κανόνων της διεθνούς Διπλωματίας.
Όλοι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε συνεχώς εδώ, στην Περιφέρεια της ΑΜ-Θ, για να δουλέψουμε σκληρά».
Τα αποτελέσματα των εκλογών για την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης
  • B' Κυριακή

Ενσωμάτωση:


1.404/1.411   99,50 %


Υποψήφιος
%
Εδρες
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
56,33
31

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
43,67
10






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου