Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στην τελετή θεμελίωσης νέου προπονητηρίου στη Δράμα παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ.




Στην τελετή θεμελίωσης του νέου προπονητηρίου στον αύλειο χώρο του γηπέδου «Δημήτριος Κραχτίδης» στη Δράμα, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου, παρευρέθηκε, την Τρίτη 15 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής
Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης. Πρόκειται για έργο του Δήμου Δράμας, συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ, ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Α.Μ.Θ. και με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους έξι μήνες.
Μέσα από την άψογη θεσμική συνέργεια όλων των φορέων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Περιφερειακή Αρχή κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει ορατό έργο στους πολίτες της Περιφέρειας, σηματοδοτώντας έτσι την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.
Στον ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα της θεσμικής συνεργασίας και του κοινού βηματισμού, αναφέρθηκαν τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης.
Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι ο Δήμος Δράμας «είχε την προνοητικότητα, πέρα από την ιεράρχηση των αναπτυξιακών στόχων, να προβεί στην απαραίτητη μελετητική ωρίμανση και η Περιφέρεια, μέσα από θεσμική συνεργασία, ανταποκρίθηκε, εκχωρώντας την χρηματοδότηση».
Παράλληλα, ο κ. Γιαννακίδης επεσήμανε ότι «στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο ομογενοποιούνται έργα 10 εκ. περίπου ευρώ, έργα όχι αποσπασματικού χαρακτήρα, αλλά που εντάσσονται στο πλαίσιο αστικής ανασυγκρότησης του Δήμου Δράμας».
Τέλος, σημείωσε ότι και στην επόμενη προγραμματική περίοδο, η Περιφέρεια «θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη συνεργασία της με το Δήμαρχο κ. Κυριάκο Χαρακίδη, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου Δράμας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου