Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Για την επίσκεψη του βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριά στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, στο Π.Ε.Δ.Υ. της περιοχής μας και στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ.





Ο Βουλευτής Αρκαδίας και μέλος της επιτροπής υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαρίας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Κομοτηνής, στα πλαίσια της περιοδείας του σε ολόκληρη  την Ελλάδα, με στόχο να στηριχτούν δομές και εργαζόμενοι του ΕΣΥ απέναντι σ΄ένα  πανελλήνιο τοπίο πλήρους υγειονομικής απογύμνωσης εργασιακής  ανασφάλειας τρομοκρατίας, μέσω απαράδεκτων αξιολογήσεων κάνοντας γενίτσαρους του συστήματος με 200 ευρώ. Τους εκάστοτε προϊστάμενους βαφτίζοντας υποχρεωτικά το 20% των εργαζομένων  ανεπαρκείς, πληρώνοντας έτσι την δεξαμενή των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων  και τη συγκεκριμένη στιγμή που απαξιώνετε πλήρως και κέντρα υγείας και απλώς συντηρούνε μέχρι τις εκλογές για να θυσιαστούν αμέσως μετά στον βωμό των Βαρβάρων μνημονιακών πολιτικών, ενώ συνάμα κρατούν πολιτικούς ομήρους τους εργαζομένους, κλείνοντας τους χυδαία το μάτι. Ένας στόχος τους απαλλαγή του ΕΣΥ από τα βαρίδια που δεν είναι άλλοι από εμάς τους εργαζομένους και ξεπούλημα  στους αετονύχηδες που στηρίζουν αυτή την δικομματική κυβέρνηση της SIEMENS των εξοπλιστικών προγραμμάτων της λίστας  LAGARND και των παράνομων ΜΚΟ. Φίλες και φίλοι έχουμε υποχρέωση απέναντι  στα παιδιά μας να ανατρέψουμε αυτή τη κατάσταση και να σώσουμε ότι μπορούμε από τις δομές υγείας, παιδείας, ασφάλισης και γενικότερα τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια της κοινωνίας.