Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Συνάντηση βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, με Πρόεδρο Ε.Λ.Γ.Α., Βασίλη Έξαρχο




Με τον Πρόεδρο του Ε.Λ.Γ.Α., Βασίλη Έξαρχο, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η πορεία των ενστάσεων που υπέβαλαν οι παραγωγοί της Ροδόπης για τις....
ζημιές που έπληξαν τις καλλιέργειές τους την περασμένη χρονιά.

Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι σημαντικός αριθμός παραγωγών της περιοχής μας  αναμένουν την εξέταση των ενστάσεών τους και τη δικαίωσή τους για τις καταστροφές που υπέστησαν και άγγιξαν σε πολλές περιπτώσεις το σύνολο της παραγωγής.


Ο Πρόεδρος του Ε.Λ.Γ.Α. γνωρίζει το ενδιαφέρον του βουλευτή για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς αποτέλεσε αντικείμενο συναντήσεων και συσκέψεων στο παρελθόν. Ενημέρωσε μάλιστα, ότι για να δώσει ο Ε.Λ.Γ.Α. σε όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς τη δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις, έλαβαν την απόφαση και μείωσαν στο μισό το ποσό που ζητείται από τον κάθε παραγωγό για την υποβολή ένστασης.
Πρόσθεσε τέλος, ότι οι ενστάσεις βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και του ελέγχου και η διαδικασία προχωράει κανονικά, με σκοπό την στήριξη των παραγωγών και των καλλιεργειών τους. 
Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την ενημέρωση και ζήτησε να υπάρχει στενή και διαρκής επικοινωνία μέχρι να ολοκληρωθεί η επεξεργασία των ενστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου