Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Έκτακτη σύσκεψη βουλευτών με τους προέδρους επιμελητηρίων Ροδόπης


Ο Πρόεδρος και μέλη της Δ.Ε του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης  και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης  από κοινού συγκάλεσαν σε έκτακτη σύσκεψη  τους βουλευτές του Ν. Ροδόπης στα γραφεία του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Ροδόπης το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.30 μ.μ στα πλαίσια της οποίας εκτέθηκαν τα επιχειρήματα της Επιμελητηριακής Κοινότητας ώστε να αποφευχθεί η εφαρμογή της απόφασης που αφορά στην κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια από 01.01.2015 .
Στη σύσκεψη παρέστησαν ο βουλευτής της Ν.Δ Ευριπίδης Στυλιανίδης , ο εκπρόσωπος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο εκπρόσωπος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καρα Γιουσούφ . Ο βουλευτής της Ν.Δ Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στον Επιμελητηριακό θεσμό καθώς τα επιμελητήρια αποτελούν το  μοναδικό σημείο προώθησης και δικτύωσης της τοπικής οικονομίας τα οποία διοικητικά και διαχειριστικά είναι αυτοδύναμα χωρίς να επιβαρύνουν καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό .
Την ίδια άποψη την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους   μετέφεραν στους Προέδρους των 2 Επιμελητηρίων και οι εκπρόσωποι των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ .Στα πλαίσια της σύσκεψης αυτής τέθηκε επίσης το θέμα των απαράδεκτων και εξοντωτικών ρυθμίσεων που επιβάλλει ο ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους του με αφορμή και πρόσφατη ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ που τονίζει ότι η κυβέρνηση και η Διοίκηση του ΟΑΕΕ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο ΟΑΕΕ είναι για να προστατεύει και να εξυπηρετεί  τους ασφαλισμένους του και όχι για να τους εξοντώνει και να τους ωθεί στον αφανισμό .