Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Εορτασμός της ημέρας Εθνικών Ευεργετών στην Κομοτηνή

Στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης Εθνικών Ευεργετών η οποία καθιερώθηκε το 2007, Δευτέρα 30/9 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή επίσημη δοξολογία και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου. Το παρόν έδωσε σύσσωμη η τοπική πολιτική, στρατιωτική και αστυνομική ηγεσία.
Στις δηλώσεις του για την ημέρα αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης  κ. Παύλος Δαμιανίδης, σημείωσε ότι «Σήμερα τιμούμε την ημέρα των Εθνικών Ευεργετών, τιμούμε την μνήμη των Ελλήνων που με τα προσωπικά τους μέσα στήριξαν την εθνική προσπάθεια, την πατρίδα και την κοινωνία μας». «Δεν  μπορώ να σκεφτώ άλλη εποχή που το μήνυμα αυτό είναι πιο επίκαιρο και πιο χρονικό, σήμερα που η χώρα μας περνάει αυτήν την κρίση, που βρίσκεται σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση πραγματικά χρειάζονται εκείνοι οι άνθρωποι που ακολουθώντας το παράδειγμα των Εθνικών Ευεργετών να αποτελέσουν τους νέους εθνικούς ευεργέτες που θα στηρίξουν την πατρίδα και την κοινωνία μας». «Όμως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν αφορά μόνο ανθρώπους με μεγάλη επιφάνεια και οικονομικές δυνατότητες, αφορά και τον καθένα από εμάς, την καθημερινότητά του, ο οποίος μπορεί να δώσει και εθνικά και κοινωνικά ότι μπορεί, αρκεί να θυμηθούμε ξανά τις έννοιες τις προσφοράς και της αλληλεγγύης και μπορεί ο καθένας από εμάς να αποτελέσει έναν εθνικό ευεργέτη». 

ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ