Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σε εκδήλωση στην Μύκη η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ. ΕΛ. Ροδόπης

Η συντονιστική επιτροπή Ροδόπης πλαισιωμένη από τον πολιτευτή του Νομού μας  κ. Κωνσταντίνο Βουζουκίδη έδωσε το παρόν το Σάββατο 28Σεπ.2013  στην κοινωνική δράση της γραμματείας Αλληλεγγύης του κινήματος στην Μύκη του Νομού Ξάνθης με  την προσφορά 500 τίτλων βιβλίων και άλλων σχολικών ειδών προς την παιδική βιβλιοθήκη του οικισμού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Σταυρούλα Ξουλίδου και Χρυσούλα Γιαταγάνα, η υπεύθυνη της γραμματείας αλληλεγγύης κ. Μίκα Παπασέβου, η  υπεύθυνη γραμματείας γυναικών κ.  Δέσποινα Χαλκίδη καθώς και πλήθος στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της περιφέρειας  Α.Μ.Θ.
  Στη συνέχεια η κ. Ξουλίδου με τα στελέχη του κινήματος ανταποκρίθηκαν , με την παρουσία τους, στην πρόσκλησή μας  και προσήλθαν στο μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής  για να παρακολουθήσουν την συναυλία της μοναδικής Αρετής Κετιμέ και να ενισχύσουν έμπρακτα τον ιερό σκοπό της δημιουργίας οικισμού φιλοξενίας εγκαταλελειμμένων και ορφανών παιδιών από όλη την Ελλάδα.



Στην Αρετή Κετιμέ, το Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής και την Κιβωτό της Δόμνας Βισβύζη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  Ροδόπης εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην ευγενή τους προσπάθεια.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και αρωγοί σε πράξεις και δράσεις προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης προς το κοινωνικό σύνολο.