Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής σας ενημερώνει ότι το διάστημα 18-22 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή η συνάντηση του Δικτύου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, οι επικεφαλής των Κέντρων θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία τους καθώς και τις νέες προκλήσεις εν όψει Ευρωεκλογών. Επίσης, τα στελέχη των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν:

Παρουσίαση του Δικτύου Πληροφόρησης και Δημοσιότητας του ΕΣΠΑ– Εργαλεία Πληροφόρησης, Παπούδης Ιωάννης, Υπεύθυνος Δημοσιότητας της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης

Παρουσίαση εργασίας, Γεωργία Χαμζαδάκη, Teacher4Europe

Παρουσίαση για τις θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, Γεώργιος Κυρλής, EURES ASSISTANT, Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Απασχόλησης

Οι εργασίες της συνάντησης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη το πρωί στις 09.30 στο ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ στην Κομοτηνή.

Σε περίπτωση, που χρειαστείτε κάποια διευκρίνιση, παρακαλώ να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (Σπύρος Νάκος, 25310 82051, κινητό: 6977750848)