Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Ασημένιος ο ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο όρος Μπελές»




 

                Οι επιτυχίες για τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ συνεχίζονται μετά την κατάκτηση 2 μεταλλίων και μάλιστα ασημένιων στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία «2ος άθλος Μπελές» στο όρος Μπέλλες (Κερκίνη) που έγινε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013. Πιο συγκεκριμένα ο Νικόλαος Ρούσης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Β2 καθώς επίσης  ο Γεώργιος Κυριαζής   κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία αντρών. Η Εκκίνηση και τερματισμός έγιναν στο  γραφικό και πανέμορφο χωριό των Άνω Ποροίων, που βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων στους πρόποδες του όρους Μπέλλες. Η Διαδρομή ήταν μήκους 44 χλμ σε υψόμετρο από 400 στα 1800 μέτρα.
                Επίσης  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2013, που διεξήχθη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πόλη Παμπόροβο της Βουλγαρίας, ο Κομοτηναίος, βασικό μέλος της ανάπτυξης των ακαδημιών του ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ, Μόλλα Χαρούν,  κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία αντρών.
                Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. Θα συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε. Αν και το χρονικό διάστημα που έγινε επανίδρυση του συλλόγου είναι μικρό, τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.  Η προσπάθεια για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Κομοτηνή πρέπει να συνεχιστεί. Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την οργάνωση των ακαδημιών του συλλόγου αλλά και παράλληλων δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού για την χρήση του ποδηλάτου. Τέλος η εκπροσώπηση της Κομοτηνής μέσω του ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ στα ποδηλατικά δρώμενα θα συνεχιστεί με την συμμετοχή του στο 2ο διεθνές διήμερο ποδηλασίας που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην διαδρομή Θεσσαλονίκη - Σιάτιστα μήκους 175χλμ. Στους αθλητές μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!