Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τελετή λήξης καλοκαιριν​ού προγράμματ​ος ΚΔΑΠ Κομοτηνής


 





Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Άθλησης Κομοτηνής πραγματοποίησε την Παρασκευή (30/8) , στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής τελετή λήξης της καλοκαιρινής περιόδου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κομοτηνής. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια φυσικής αγωγής, παραδοσιακά τραγούδια, κουκλοθέατρο και μουσικοθεατρικό δρώμενο.

 «Τελείωσε και η φετινή χρονιά του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιού  2012-2013 και θεωρούμε ότι είχε μεγάλη επιτυχία» δήλωσε η πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. που πρόσθεσε ότι  «Όπως βλέπουμε σήμερα όλοι εδώ που μαζευτήκαμε, οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών, γίνεται μία γιορτή για την τελετή λήξης της περιόδου και θα δούμε μικρές επιδείξεις από όλα αυτά που έκαναν τα παιδιά με τους υπεύθυνους των τμημάτων τους». «Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο το αναδομήσαμε, γιατί το είχαμε βρει με 2-3 παιδιά και έναν εκπαιδευτικό, καταφέραμε μέσα στη χρονιά 2011-2012 να αυξήσουμε τα παιδιά, περίπου στα 80 και αυτή τη στιγμή με τα νέα δεδομένα, με τα αποτελέσματα που ήρθαν από την Αθήνα και ξεκινάμε πάρα πολύ αισιόδοξα από τις 2 Σεπτεμβρίου για τη νέα χρονιά 2013-2014 με 120 και πλέον παιδιά. Όπως αντιλαμβάνεστε η δημοτική επιχείρηση προσπάθησε, όπως προσπάθησαν και οι εκπαιδευτικοί και τις ευχαριστώ για την όλη προσπάθεια που έκαναν αυτό το χρόνο για να καταφέρουμε να κρατήσουμε το πρόγραμμα σε καλό επίπεδο, αλλά και να αυξήσουμε τον αριθμών των παιδιών» σημείωσε η κα. Λιβεριάδου.