Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Επίσκεψη βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης



          Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό, Θόδωρο Καράογλου, συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου με έμφαση στην περιοχή της Θράκης.

            Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων. Ο βουλευτής ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τα επιχειρηματικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Ροδόπη και εξέφρασε το ενδιαφέρον του ώστε να δοθούν κίνητρα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Επιπρόσθετα, παρουσίασε τα οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας και ζήτησε την στήριξη του Υπουργείου, όπου υπάρχει δυνατότητα, για την τόνωση και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

            Ο βουλευτής, με το πέρας της συνάντησης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιώ στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης με την ιδιότητα τόσο του βουλευτή Ροδόπης όσο και του Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ενημερώθηκα για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου. Με τον Υπουργό η συζήτηση επικεντρώθηκε στην Θράκη και πρωτίστως στη Ροδόπη. Μιλήσαμε για την περιοχή, για τους ανθρώπους και για δυνατότητες ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων. Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και επαφή η οποία εύχομαι στο μέλλον να αποδώσει καρπούς για το καλό της περιοχής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου