Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι αστυνομικοί της Κομοτηνής




    Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η δοξολογία στον καθεδρικό ναό ευαγγελισμού της Θεοτόκου,  το Σάββατο 20 Οκτωβρίου που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.
   Παρόν ήταν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, οι δόκιμοι της σχολής, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Παύλος Δαμιανίδης, από τον δήμο Κομοτηνής ο κ. Γιώργος Μανανάς,η στρατιωτική ηγεσία της περιοχής και του πυροσβεστικού σώματος και οι συνταξιούχοι αστυνομικοί. 

   «Χρόνια πολλά σε όλη την αστυνομική οικογένεια και σε όλους τους συνταξιούχους και τους εν ενεργεία αστυνομικούς», ευχήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης, κ. Αθανάσιος Σύρρος, που πρόσθεσε ότι «σαν αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση και την ασφάλεια στην περιοχή μας». 




ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου