Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

8 λεωφορεία για την μετακίνηση οπαδών για το μνημόσυνο του Σαδίκ

   Οι άνθρωποι του DEB, που διοργάνωσαν το μνημόσυνο, πέτυχαν την υψηλή εκπροσώπηση από την Τουρκία, αλλά δεν κατάφεραν να κινητοποιήσουν απλούς πολίτες της Θράκης. Εκτός από τους οπαδούς που μετακίνησαν παρόν ήταν και  οι δήμαρχοι Ιάσμου Καδή Ισμέτ και Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Χασάν Κοράη, ο πρώην βουλευτής Γκαλήπ Γκαλήπ και άλλοι.
   Από την Τουρκία ήταν, ο πρόεδρος του κόμματος Μεγάλης Ενότητας (Büyük Birlik Partisi) Μουσταφά Ντεστιτζή, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Τουρκικής Βουλής βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Κιοκσάλ Τοπτάν, ο βουλευτής Προύσας του κυβερνώντος κόμματος Χακάν Τσαβούσογλου, ο βουλευτές Ραιδεστού του κόμματος CHP Εμρέ Κοπρουλού, ο βουλευτής Τσανάκαλε Σερντάρ Σουντάν, ο βουλευτής Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο βουλευτής Κιρκαλερί Μεχμέτ Κεσίμογλου, ο κυβερνήτης της περιοχής Ικονίου Μουσταφά Αλτιντάς.  Περάν όμως της φυσικής παρουσίας οι άνθρωποι του DEB εξασφάλισαν και τους χαιρετισμούς πολιτικών της Τουρκίας, μεταξύ αυτών και του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μηνύματα απέστειλαν επίσης ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο γενικός πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και άλλοι.
Το πρόγραμμα συγκεκριμένα περιλάμβανε, μεβλήτ στον τάφο του Σαδίκ στις 5:00,  προσευχή στις 7 το απόγευμα στο Εσκί Τζαμί και στις 9 το βράδυ το κόμμα παρέθεσε δείπνο σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής στους επισκέπτες εκ Τουρκίας. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου