Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

   Στις 10 Ιουνίου, Κυριακή των Αγίων Πάντων, γιορτάζεται πανελλαδικά, η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας». Στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην Κομοτηνή ο εορτασμός τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου το παρόν έδωσε η αστυνομική, στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Ροδόπης.

  Ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Γιώργος Πολυζωίδης στις δηλώσεις του επισήμανε ότι «αυτός ο εορτασμός είναι μια τιμή για όλους αυτούς που υπηρέτησαν την ελληνική αστυνομία και προσέφεραν ότι καλύτερο μπορούσαν σε όλη την διάρκεια της καριέρας τους σε όλο το κοινωνικό σύνολο». «Στο πλαίσιο αυτό εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε στους συμπολίτες μας ότι στις δύσκολες αυτές μέρες θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε και εμείς τις υπηρεσίες μας ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας» υπογράμμισε.
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου