Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.ΟΣ για τον νομό Ροδόπης

   Το ψηφοδέλτιο του για τον Νομό Ροδόπης, παρουσίασε η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ. ΟΣ το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Απριλίου. Παράλληλα ο πρόεδρος Μιχάλης Κακουλίδης μίλησε για όσα τους δικαίωσαν, ως κόμμα και για την μη ύπαρξη μουσουλμάνου στην περιοχή.

    Στη παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑ.ΟΣ Ροδόπης Μιχάλης Κακουλίδης τόνισε ότι «για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.ΟΣ. για τον νομό Ροδόπης απαρτίζεται από πέντε υποψηφίους, κατοίκους του Νομού Ροδόπης και όχι όπως γινόταν άλλες φορές με μεταφερόμενους υποψηφίους και νομίζω ότι είμαστε ένα από τα λιγότερα κόμματα που υπάρχουν υποψήφιοι από τον νομό Ροδόπης»
   «είμαστε δικαιωμένοι και κατεβαίνουμε σε αυτές τις εκλογές με αίσθημα δικαίωσης γιατί το ΛΑ. ΟΣ τα τελευταία χρόνια με τις θέσεις που έχει δικαιωθεί σε δύο βασικά πράγματα τις πολιτικής» δήλωσε ο κ. Κακουλίδης που σημείωσε ότι «το πρώτο και κυριότερο είναι το θέμα των λαθρομεταναστών, ο λαϊκός ορθόδοξος συναγερμός εδώ και χρόνια το είχε προαναγγείλει ότι θα είναι  το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα εθνικά και οικονομικά. Η νεολαία του κόμματος το 2008 στο περιοδικό της είχε προαναγγείλει ότι το 2015 θα υπάρχουν 5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και θα είναι τεράστιο εθνικό πρόβλημα για την Ελλάδα και του έλληνες». « το δεύτερο είναι το θέμα του ορυκτού πλούτου» και συνέχισε «όταν ο Καρατζαφέρης και ο Βελόπουλος έκαναν αγώνα για να πείσουν την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, ότι υπάρχει άφθονο πετρέλαιο και φυσικό αέριο στις Ελληνικές Θάλασσες, κάποιοι τους έλεγαν ψεύτες. Αυτό το διάστημα έχει ανακηρυχτεί ακόμη και από τον κ. Παπαδήμο αλλά και από τον κ. Σαμαρά στο Ζάππειο 3, προανήγγειλε ότι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης, αν θα γίνει η Ν.Δ. κυβέρνηση, είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Είναι δυο βασικά θέματα για τα οποία αισθανόμαστε δικαιωμένοι και δίνει όπλα και σε έμενα προσωπικά σαν πρόεδρο της Ν.Ε. ΛΑ.ΟΣ. Ροδόπης  και στους υποψηφίους βουλευτές όταν κάνουν τις εξορμήσεις στα χωρία και στα πάνελ να τα χρησιμοποιούνε απέναντι στους εκπροσώπους άλλων κομμάτων».     
   Την πεποίθηση ότι τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ στον νομό Ροδόπης θα ανεβούνε εξέφρασε ο κ. Κακουλίδης που υπογράμμισε ότι «είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύω πολύ στους υποψηφίους βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι».  
   Αναφορικά με την μη ύπαρξη μουσουλμάνων στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.ΟΣ Ροδόπης ο κ. Κακουλίδης ανέφερε ότι «εμείς έχουμε κάποιες αρχές ως κόμμα και επειδή υπήρχαν ενδιαφερόμενοι από την μειονότητα για να κατεβούν ως υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα μας, θέλανε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, εμείς σε τέτοιες συμφωνίες και για παραχώρηση δήθεν δικαιωμάτων σε κάποιους που αυτή τη στιγμή έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τους έλληνες χριστιανούς στη περιοχή με αφορμή  και το τελευταίο νομοσχέδιο που κατατέθηκε την τελευταία στιγμή στην Βουλή και πέρασε τελικά και αφορά την πληρωμή μόνο του 20% του προστίμου για την μονιμοποίηση των αυθαιρέτων, ενώ οι χριστιανοί θα πληρώνουν 100%, εμείς σε αυτήν την διαδικασία δεν μπαίνουμε, προτιμούμε να έχουμε ένα ψηφοδέλτιο που θα απευθύνεται στους μισούς κατοίκους της Ροδόπης , σε ότι αυτό συνεπάγεται με τα ποσοστά αλλά να νιώθουμε μέσα μας και εθνικά υπερήφανοι».  
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Οι υποψήφιοι του ΛΑ.ΟΣ για τον Νομό Ροδόπης είναι:
1.       Κακουλίδης Ιωάννης
2.       Στέφανος Κουκλαρής
3.       Μαραντίδης Παύλος
4.       Πετμεζάς Νίκος
5.       Πουρτσίδης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου