Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εγκαίνια γραφείων Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στην Κομοτηνή

   Τα εγκαίνια των γραφείων του συνδέσμου εθνικής ενότητας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στην Κομοτηνή όπου έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για τον νομό Ροδόπης.

   Ο υποψήφιος βουλευτής με το Σ.Ε.Ε. στη Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Μυστακίδης μιλώντας για το κόμμα τόνισε ότι  «Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι ένα νέο εμφανιζόμενο κόμμα – φορέας ο οποίος δημιουργήθηκε επειδή αισθανόμασταν ότι δεν κάλυπτε η παρούσα Βουλή με όλα της τα κόμματα τη θέληση του λαού. Ο Σ.Ε.Ε. βγήκε από το λαό και θέλει να εκφράσει αυτήν την αντίδραση σε όλη αυτήν την έκπτωση η οποία χρόνια τώρα υπόκειται ο ελληνικός λαός. Οι θέσεις του κόμματός μας είναι η Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, Ισονομία και ο Έλεγχος υπευθύνων,  θέλουμε τον έλεγχο υπευθύνων γιατί όλοι ευαγγελίζονται ότι θα φέρουν την κάθαρση αλλά δεν τη φέρνουν».
   «Οπωσδήποτε είμαστε ενάντια του Μνημονίου και όλων των συμβάσεων που έχουνε γίνει. Θα κάνουμε επιτροπή η οποία θα ελέγξει το χρέος, δεν θέλουμε να πληρώσουμε αυτά που δεν χρωστάμε, με την έννοια των τοκογλυφικών στοιχείων. Ο Μεταξάς το κατάφερε, ότι επαχθές να το αφαιρέσει από τον ελληνικό λαό». «Εμείς με το στρατιωτικό πνεύμα που είχαμε πιστεύω ότι σαν οργάνωση και σαν θέληση, να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στην ολότητα της πατρίδας μας η οποία διαμελίζεται, είτε μέσω της Τσαμουριάς, είτε μέσω των Σκοπιανών επιβουλευμάτων στην περιοχή, καταργήθηκε η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης και όλη αυτή η εθνική αποδόμηση μας βρίσκει αντίθετους και γι΄αυτό το λόγο κατεβήκαμε στον πολιτικό χώρο» δήλωσε εξηγώντας τους λόγους δημιουργίας του κόμματος.
    «Άνθρωποι, βουλευτές οι οποίοι φάνηκαν αυτή τη στιγμή αντιμνημονιακοί, είτε μεταλλάχτηκαν σε κάποιους άλλους και φάνηκαν ότι είναι καθαροί δεν είναι καθαροί» επισήμανε και σημείωσε ότι «Εμείς πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος είναι υπεύθυνος είτε με την ενεργή του παρουσία εκεί μέσα με τις υπογραφές τους, είτε δευτερευόντως σαν αντιπολίτευση όπου θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, αλλά δεν το κάνανε. Άρα η συνεργασία μας με πολιτικούς φορεί ς καινούργιους οι οποίοι δεν συμμετείχαν σε αυτήν την κατάντια που έχει έρθει σήμερα η πατρίδα μας».
   «Τα γραφεία του κόμματός μας βρίσκονται στην Κομοτηνή, στην οδό Βενιζέλου 38, περιμένουμε τον κόσμο που θέλει να μας γνωρίσει, να έρθει, να συζητήσουμε μαζί τους και να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις του κόμματός μας» τόνισε καταλήγοντας.
Οι υποψήφιοι του Σ.Ε.Ε. στη Ροδόπη
Αλικάκος Νικόλαος, Πρόεδρος του κόμματος
Μυστακίδης Κωνσταντίνος, απόστρατος
Τζάστας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου