Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η 1η συγκέντρωση της Συνεργατικής Επιχείρησης

Τη Τρίτη 3 Απριλίου 2012 στις 17:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Προμηθευτικής-Καταναλωτικής Συνεργατικής Επιχείρησης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης, στη συγκέντρωση βρέθηκαν αρκετοί απλοί πολίτες αλλά και μέλη συλλόγων και φορέων που θέλησαν να ενημερωθούν και να βοηθήσουν στην δημιουργία συνεργατικού παντοπωλείου, που είναι και ο κύριος στόχος της δράσης αυτής.
Στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου υπήρχαν ερωτηματολόγια τα οποία συμπλήρωναν οι ενδιαφερόμενοι και από τα οποία θα προκύψει ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας θα βοηθήσει στη δημιουργία αυτής της επιχείρησης.
Στην 1η προκαταστατική συγκέντρωση - συνέλευση των μελών, τοποθετήθηκαν επί της Δράσης που ξεκινά και ορίστηκε κατ’ αρχήν ένα συντονιστικό όργανο που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλα τα γραφειοκρατικά. Επιπλέον τέθηκαν οι στόχοι της δράσης αυτής και οι ενδιαφερόμενοι δήλωσαν μέσω ενός ερωτηματολογίου που είχε καταρτιστεί τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου