Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ξεσήκωσε τα πλήθη ο Murat Kekilli – κατάμεστη η πλατεία Κομοτηνής από κόσμο

 Ο Μουράτ Κεκίλι έδωσε μια συναυλία στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στα πλαίσια του φεστιβάλ νεολαίας που διοργανώνει ο μειονοτικός σύλλογος αποφοίτων(BTAYTD). Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν γεμίζοντας ασφυκτικά την κεντρική πλατεία της πόλης για να απολαύσουν τον Τούρκο καλλιτέχνη. Ενθουσιασμένοι οι νέοι τραγουδούσαν και χόρευαν μέχρι αργά το βράδυ.  Παρόν ήταν και αρκετοί μειονοτικοί πολιτικοί όλων των χώρων και όλων των βαθμίδων της αυτοδιοίκησης.
  Το φεστιβάλ ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες των πολιτικών, όπως ορίζει το  πρωτόκολλο. Το φεστιβάλ άρχισε με την εναρκτήρια ομιλία του «GAT» Ίρφαν Τσακίρ που τόνισε ότι «το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και είναι περήφανοι που πραγματοποιήθηκε και φέτος και ποίο εμπλουτισμένο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ηθική υποστήριξη που λαμβάνουμε από εσάς για τα επόμενα χρόνια θα μας ενθαρρύνουν να υπογράψουν σε ακόμα πιο επιτυχημένες διοργανώσεις»
   Ο πρόεδρος BTAYTD κ. Ετσεβίτ, στο χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι «Οι νέοι μας έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα».
   Ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ριτβάν Μολλά Ίσα τόνισε ότι «Κατ 'αρχάς σας χαιρετίζω εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη. Οι δραστηριότητες αυτές παρέχουν την ανάπτυξη των νέων και την ανάπτυξη των μελλοντικών γενεών. Πολιτισμός και καλλιτεχνικές κοινότητες και οι άνθρωποι εδώ απόψε, μαζί, μπορούμε να διασκεδάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου