Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

    Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε, παρουσία πολλών ατόμων,  η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, στα πλαίσια των πανελλαδικών συγκεντρώσεων, που είχε προκηρυχθεί για την ημέρα αυτή.  

    Το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ κ. Ηλίας Σιδηρόπουλος μιλώντας για την συγκέντρωση και την αναγκαιότητα της τόνισε ότι «έτσι και αλλιώς έχουμε φτωχύνει και πρέπει να αντιδράσουμε». «Την τελευταία εβδομάδα ζούμε τα παζάρια» επισήμανε το μέλος του ΠΑΜΕ που συνέχισε λέγοντας ότι «με την πλουτοκρατία, τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες να προσπαθούν να θωρακιστούν, ώστε να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερα, από  την κρίση που δημιούργησαν αυτοί και πληρώνουμε εμείς». «Έχουμε προειδοποιήσει τον λαό ότι έρχονται χειρότερα μέτρα», συνέχισε ό ίδιος που διευκρίνισε ότι «αυτό που μας λέγανε ότι το κούρεμα είναι απλά το ότι μειώνεται το χρέος για να χαρούμε είναι ψέμα. Ο νέος πρωθυπουργός ήδη δήλωσε ότι η συμφωνία έχει και νέα μέτρα που θα έρθουν».
«Αυτήν την εβδομάδα τέθηκε και ένα άλλο ζήτημα», δήλωσε ο κ. Σιδηρόπουλος που συνέχισε αναφέροντας ότι «να βρεθούμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε, να προσπαθήσουμε να απειθαρχούμε, όπως οι ομάδες του ΠΑΜΕ, στους νέους νόμους και στα χαράτσια». «Εμείς λέμε» δήλωσε μιλώντας για την πρόταση τους και συνέχισε  «ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό ο λαός, αν το κάνουμε, θα σκύψουμε ποίο κάτω, θα κάνουμε περισσότερα χρόνια να βγούμε. Είναι ώρα τώρα που έχουμε ρωγμές, τους ενόχλησε πάρα πολύ η 48ωρη απεργία και η επιτυχία τους, πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο και θα τα καταφέρουμε».

   Αναφορικά με το κούρεμα και το ύψος του ο κ. Σιδηρόπουλος ανέφερε ότι «Το κούρεμα είναι χαρακιά και δεν θα σταματήσουν, η απάντηση σε αυτά είναι όπως με τα χαράτσια στην ΔΕΗ να μην τα πληρώσει ο κόσμος, να αντιδράσει. Αυτές τις δύσκολες εποχές πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου