Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Λιτός ο φετινός εορτασμός των κρεοπωλών

   Με αρτοκλασία στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, τίμησε ο σύλλογος Κρεοπωλών Νομού Ροδόπης, τους προστάτες του κλάδου Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.
   Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με τον λιτό αυτόν τρόπο για να μην χαθεί και η εργάσιμη ημέρα, καθώς έχει μεγαλώσει ο ανταγωνισμός με τα μεγάλα σούπερ Μάρκετ όπως τόνισε  ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κρεοπωλών Περικλής Δογραμματζής  που μιλώντας για την γιορτή υποστήριξε ότι «η γιορτή των Ταξιαρχών ήταν μια γιορτή που την τιμούσαν οι παλιότεροι, σήμερα λόγω ανταγωνισμού που υπάρχει η αγορά είναι ανοιχτή. Εμείς σαν σύλλογος το γιορτάσαμε την Κυριακή με αρτοκλασία που έγινε στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, παραβρέθηκε αρκετός κόσμος και πολλά μέλη μας. Άλλες φορές γινόταν ένα γλέντι με την συμμετοχή πολλών, όμως τώρα και λόγω της κρίσης, έχει αλλάξει, το νέο αίμα που μπήκε στην αγορά και τα μεγάλα μάρκετ δημιουργούν ανταγωνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου