Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Άρχισαν οι «μέρες αγάπης και αισιοδοξίας» με την φωταγώγηση του δέντρου της Κομοτηνής

   Με τη φωταγώγηση του υψηλότερου δέντρου της πλατείας της Κομοτηνής, από τα παιδιά του συλλόγου μέριμνας ειδικού παιδιού «Άγιοι Θεόδωροι»,  έγινε η έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής, υπό τον τίτλο «Μέρες Αγάπης και Αισιοδοξίας». Τα χαμόγελα των παιδιών που φωταγώγησαν το δέντρο, έδωσαν πραγματικά αισιοδοξία και λάμψη στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και την αίγλη που πρέπει να έχουν οι μέρες αυτές. Η πρωτοβουλία να ανάψουν τα λαμπιόνια από τα παιδιά του συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι», ανήκει στον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.
   «Είναι πράγματι ξεχωριστή η αποψινή βραδιά, και πολύ συγκινητική. Βλέπετε τη χαρά και τη λαχτάρα των παιδιών», τόνισε η πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης πολιτιστικής ανάπτυξης «Ορφέας» Νατάσα Λιβεριάδου, που σημείωσε ότι «ξεκινάμε λοιπόν έτσι όμορφα το φετινό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, και πιστεύω αν μας βοηθήσει ο καιρός θα πάνε όλα καλά. Καλώ επίσης και τον κόσμο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, γιατί αξίζει τον κόπο».
   «Ο Δήμος Κομοτηνής έχει επιλέξει φέτος τις ημέρες τις εορταστικές να τις αφιερώσει αποκλειστικά στα παιδιά», δήλωσε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα. Σοφία Μενεσελίδου υπογραμμίζοντας ότι «μέσα σε μέρες καταχνιάς, οι οποίες προδιαγράφονται ιδιαίτερα ζοφερές, το να γινόμαστε μια μεγάλη αγκαλιά, να γιορτάζουμε με αισιοδοξία και αγάπη, είναι το μόνο που μπορεί να μας διασώσει. Ελπίζουμε οι ευχές, τα χαμόγελα, οι δημιουργίες και κυρίως η χαρά των παιδιών να μας βοηθήσουν κι εμάς να βρούμε λίγο φως και λίγη χαρά στη μαυρίλα των ημερών». «Χρόνια πολλά σε όλους», ευχήθηκε η κα. Μενεσελίδου και επισήμανε ότι «ελπίζουμε να έρθουν οι συμπολίτες μας στις εκδηλώσεις και να χαρούν τις εορταστικές μέρες μαζί μας».
   Την εκδήλωση πλαισίωσαν η φιλαρμονική του Δήμου και ο Σύλλογος «Γυναίκα & Δημιουργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου