Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Απογοήτευση εισέπραξε ο βουλευτής Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης κατά την επίσκεψη του στην δημοτική αγορά της Κομοτηνής

    Την απογοήτευσή του για την εικόνα της αγοράς της Κομοτηνής, εξέφρασε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, επισκεπτόμενος το κέντρο και τη δημοτική αγορά της πόλης, την Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των επισκέψεων του εν όψη των γιορτών.
    «Στα όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την αγορά της πόλης μας σε αυτή την κατάντια», δήλωσε και επισήμανε ότι «Αυτό θα πρέπει όλους να μας αφυπνίσει και να μας κάνει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας». Αναφορικά με την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που τις χαρακτήρισε ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας  υπογράμμισε ότι «Θα πρέπει να αγωνιστούμε το επόμενο διάστημα για να προστατεύσουμε τη μικρομεσαία επιχείρηση, κι αυτό δεν γίνεται ούτε με ευχολόγια ούτε με μεγάλες πολιτικές κουβέντες. Πρέπει να αυξηθούν, και το καταναλωτικό κοινό και η αγοραστική δύναμη. Πρέπει να μειωθούν οι συντελεστές του ΦΠΑ, και να περιοριστεί η άτακτη φορολόγηση η οποία εξουθενώνει τον επαγγελματία. Πρέπει να σταθούμε με μέτρα κοινωνικής πολιτικής δίπλα στους ακρίτες μας που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται, γιατί από δω θα περάσει, και η ανάκαμψη και η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».
    Καταθέτοντας την προσωπική του δέσμευση απέναντι στους Ροδοπίτες, τόνισε ότι «Ξεκινάμε έναν αγώνα δύσκολο μεν αλλά που αξίζει, για να ξαναφέρουμε στη Ροδόπη την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση. Σ’ αυτόν τον αγώνα όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Προσωπικά δε, απ’ όποιον θεσμικό ρόλο μου ανατεθεί, δεσμεύομαι ενώπιον των συμπολιτών μου, ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, θα αγωνιστώ για να επιστρέψει η Ροδόπη στο μέλλον».
   Στο τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, υγεία και κυρίως δύναμη όπως ανέφερε για να περάσουμε τις δύσκολες στιγμές, για τον τόπο και της πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου