Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Από την 29η ταξιαρχία πεζικού δώρα στα παιδιά της περιοχής του Αλάν Κογιού

Δέματα με τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης διένεμε, το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή τις γιορτές η 29η Ταξιαρχία Πεζικού σε άπορες οικογένειες αλλά και στα παιδιά της περιοχής του Αλάν Κογιού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ελληνικού στρατού.  Τα παιδιά είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αναμένοντας τα δώρα, με μεγάλη προσμονή,  ενώ την εκδήλωση έντυνε μουσικά η Στρατιωτική Μουσική της ΧΧΙ ΤΘΤ παίζοντας γιορτινά τραγούδια.
    Στις δηλώσεις του ο ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Ζάχος αναφέρθηκε στο έργο του στρατού ξηράς και γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων το οποίο πέρα από το καθαρά επιχειρησιακό χαρακτηρίζεται και από την ενεργή συμμετοχή στην κοινωνική ζωή του τόπου και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι ένοπλες δυνάμεις συμβάλλουν με ανθρωπιστική βοήθεια και προσφέρουν οπουδήποτε απαιτηθεί. Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων η 29η Ταξιαρχία Πεζικού ανέπτυξε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών συμβολικά και τα προσφέρει στα παιδιά του Αλάν Κογιού και στο σύλλογο Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής». Στο τέλος  ο κ. Ζάχος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους υπογραμμίζοντας ότι «εύχομαι οι μέρες αυτές να μαλακώσουν την καρδιά μας και ο νέος χρόνος να φέρει καλύτερες μέρες για όλους».
   Χρόνια πολλά και καλές γιορτές ευχήθηκε ο κ. Αχμέτ Μουφήτ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελλήνων Ρομά, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για την χαρά που έδωσε ο στρατός αυτές τις γιορτινές μέρες στα παιδιά υπογραμμίζοντας ότι «και το αξίζουν τα παιδιά μας γιατί ως γονείς είμαστε φτωχοί και δεν μπορούμε να τους κάνουμε δώρα. Είμαστε Έλληνες ρομά και ο στρατός κάθε χρόνο μας θυμάται και για αυτό τους ευχαριστούμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου