Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δώρα στα μέλη του συλλόγου ελλήνων μουσουλμάνων του ΠΟΣ ΠΟΣ μοίρασε η 29η Ταξιαρχία Πεζικού

   Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς  της  29η Ταξιαρχίας Πεζικού,  προσφέρανε δέματα με τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια σε άπορες οικογένειες με την ευκαιρία των εορτών. Φέτος αυτή η προσφορά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και στα γραφεία του συλλόγου Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής. Τα δέματα συνόδευαν τόσο ο Ταξίαρχος Αθανάσιος Ζάχος, όσο και η Στρατιωτική μπάντα της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης ταξιαρχίας, η οποία έπαιζε εορταστικά κομμάτια καθώς και παραδοσιακά κάλαντα. Τα παιδιά των μελών του συλλόγου, δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό τα δέματα, μην μπορώντας να συγκρατήσουν την χαρά τους για τα δώρα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
   «Άλλωστε μέρος της αποστολής τους στρατού ξηράς και των ενόπλων δυνάμεων γενικότερα, είναι πέρα από το καθαρά επιχειρησιακό έργο να συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή του τόπου, συμβάλλοντας με ανθρωπιστική βοήθεια και συμβάλλοντας οπουδήποτε απαιτηθεί», δήλωσε ο Ταξίαρχος κ. Ζάχος που τόνισε για μια ακόμη φορά την στήριξη του στον σύλλογο ελλήνων μουσουλμάνων, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων, η 29η Ταξιαρχία Πεζικού ανέπτυξε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης τροφίμων, ρουχισμού, παιχνιδιών είναι συμβολικά και τα προσφέρει».  Παράλληλα ευχήθηκε  «οι μέρες αυτές να μαλακώσουν την καρδιά μας και να γίνουν ακόμα καλύτερες για όλους».
   Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου πος πος Μουμίν Χασάν «ευχαριστούμε πολύ τον στρατό για την προσφορά του, είναι πολύ σημαντική για μας γιατί δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε στα αιτήματα των μελών μας, ευτυχώς ο στρατός και μερικοί ακόμη άνθρωποι μας βοηθάνε, να σταθούμε στα πόδια μας».  Στις δηλώσεις του ο κ. Μουμίν ζήτησε στήριξη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να προβάλλουν τα προβλήματα τους, καθώς όπως υποστήριξε ότι ο σύλλογος δεν έχει σχεδόν καθόλου έσοδα μιας και τα μέλη του δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ούτε την συνδρομή να πληρώσουν. « θέλουμε να μας στηρίξουν οικονομικά, άνθρωποι που μπορούν, μόνο ο στρατός μας στηρίζει» τόνισε στο τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου