Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Εκλογές εδώ και τώρα ζήτα η Ν.Ε. του ΛΑ. Ο. Σ Ροδόπης

Την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές ζήτησε από την κυβέρνηση η Νομαρχιακή Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ροδόπης, σε συνέντευξη τύπου, που παρέθεσε την Πέμπτη ο πρόεδρός της κ. Μιχάλης Κακουλίδης ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και σε φλέγον ζητήματα.  Παράλληλα ανακοίνωσε την επίσκεψη δύο βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ροδόπη, του κ. Βελόπουλο και του κ. Πολατίδη.
     «Αυτές τις μέρες κλείσαμε 2 χρόνια κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ψέματα και δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις στον ελληνικό λαό και πιστεύω ότι τα 2 αυτά χρόνια κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση από την ίδρυση του ελληνικού κράτος μέχρι τώρα. Ας βγούνε να μιλήσει τώρα η δήθεν «αντιστασιακή γενιά» του Πολυτεχνείου, η οποία έχει φέρει τη χώρα στο χάλι στο οποίο βρίσκεται» τόνισε ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑΟΣ Ροδόπης Μιχάλης Κακουλίδης μιλώντας για τα δυο χρόνια διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε επισημαίνοντας ότι  «δυστυχώς κάθε μέρα ο ελληνικός λαός βιώνει σκληρά μέτρα, κάθε μέρα βιώνει περικοπές στα εισοδήματά του και βυθίζεται περισσότερο στην απογοήτευση και στην απελπισία. Τα σχολεία ξεκίνησαν χωρίς βιβλία, χωρίς δασκάλους, χωρίς καθηγητές, γίνονται παντού καταλήψεις, ήδη 600 σχολεία τελούν υπό κατάληψη και το μέλλον της διδακτικής χρονιάς ουσιαστικά είναι στον αέρα».    
    Μιλώντας για την ανεργία ανέφερε ο κ. Κακουλίδης ότι «η ανεργία αυξάνεται συνέχεια και ειδικά στη Ροδόπη τα νούμερα είναι πρωτοφανή. Επειδή λοιπόν η κυβέρνηση Παπανδρέου εκλέχτηκε «δουλεύοντας» και λέγοντας ψέματα τον ελληνικό λαό, εδώ και τώρα ζητάμε εκλογές για να δώσει ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του, τη δικαίωση ή την τιμωρία, προς την κυβέρνηση Παπανδρέου».
  Όσον αφορά την εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε. Ροδόπης του ΛΑ.Ο.Σ. ο κ. Κακουλίδης υπογράμμισε ότι «η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Ροδόπης ξεκινάει τις δραστηριότητές της, μετά το τέλος του καλοκαιριού, στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2011, με καλεσμένους τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Ηλία Πολατίδη. Το θέμα της εκδήλωσης είναι οι γεωπολιτικές εξελίξεις με αφορμή τη γεώτρηση που γίνεται για το φυσικό αέριο στην Κύπρο και το θέμα Ισραήλ, Κύπρου, Ελλάδας και Τουρκίας. Πού μπορούμε να φτάσουμε, από αυτά τα γεγονότα και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον και για την Ελλάδα».
  Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Την επόμενη ημέρα οι δύο βουλευτές με τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη δημοτική αγορά της πόλης και στη συνέχεια θα μεταβούν στις Σάππες, στον οικισμό των παλιννοστούντων, όπου και θα ακούσουν τα προβλήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου