Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τίμησαν την Αγία Κυριακή οι Κομοτηναίοι

Με μεγάλη κατάνυξη πλήθος πιστών προσήλθαν στον εσπερινό ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Κυριακή στο ομώνυμο εκκλησάκι στην πλατεία Εξηντάρη στην Κομοτηνή.  Με πρωτοβουλία του συλλόγου Αγίας Κυριακής διοργανώνεται κάθε χρόνο ο εσπερινός με αρτοκλασία και στην συνεχεία ακολουθεί γλέντι. Στον εσπερινό και στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της δημοτικής αρχής και πλήθος κόσμου.
Η πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Π.Α.Κ κα. Νατάσα Λιβεριάδου «δεχτήκαμε την πρόσκληση από το σύλλογο της Αγίας Κυριακής, πραγματικά είναι όλα πανέμορφα, όπως κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή του κόσμου με μεγάλη κατάνυξη. Εύχομαι σε όλους να είναι γεροί και του χρόνου να ξαναγίνει αυτή η ωραία εκδήλωση».  

 Η πρόεδρος του συλλόγου Αγίας Κυριακής Ροδόπης κα. Μάρθα Καραγιάννη, «σήμερα όπως και κάθε χρόνο γιορτάζουμε τη μνήμη της Αγίας Κυριακής, με πρωτοβουλία του συλλόγου Αγίας Κυριακής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζευόμαστε εδώ για να τιμήσουμε την μνήμη της Αγίας Κυριακής, γιορτάζει η εκκλησία της πλατείας Εξηντάρη, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι κάθε χρόνο έρχεται και περισσότερος κόσμος, να χαιρετίσει την εικόνα και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη του συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου