Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση ΚΚΕ

 Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Ξάνθη, όπως και σε όλη τη χώρα, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης το Κ.Κ.Ε.
   Παρά τη μικρή συμμετοχή οι δυνάμεις του Κ.Κ.Ε στις συγκεντρώσεις και τις πορείες σε όλη την Ελλάδα, θέλησαν να κάνουν γνωστή την αντίθεσή τους στις δρομολογούμενες αλλαγές, που διατηρούν τον οικονομικό σχεδιασμό ως έχει.
  Η πορεία άρχισε από την κεντρική πλατεία Κομοτηνής μετά από τις ομιλίες και πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης.
    Το μέλος του γραφείου περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ κ. Νίκος Φακιρίδης, τόνισε ότι «Σήμερα οργανώνουμε αυτή τη συγκέντρωση για να δώσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο, να οργανώσει τον αγώνα του, να χαλάσει τα σχέδια της πλουτοκρατίας, αυτά που εξυφαίνονται με σκοπό να δημιουργηθεί μία εικόνα κυβερνητική, συναινετική, δηλαδή όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, πλην του ΚΚΕ, ενώνονται και συμφωνούν ότι πρέπει να παρθούν αυτά τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Αυτή είναι η προσπάθεια του κατεστημένου στη χώρα μας, σιγοντάρεται από την ΕΕ και το ΔΝΤ και ο λαός πρέπει να οργανώσει τον αγώνα του και με εκλογές να στηρίξει την πολιτική του ΚΚΕ και έτσι να χαλάσει πραγματικά αυτά τα σχέδια, γιατί τα πράγματα εξελίσσονται σε ακόμα πιο βάρβαρα και εάν η αγανάκτηση δεν γίνει οργανωμένη πάλη, πραγματικά δεν μπορούν να υπάρξουν ριζικές αλλαγές. Αλλαγές που να εξυπηρετούν το ίδιο πολιτικό σκηνικό μπορούν να γίνουν, αυτή η συναίνεση που δεν έγινε χθες μπορεί να γίνει αύριο, αυτή η φάρσα του ανασχηματισμού δεν μπορεί να δώσει αποτελέσματα και το ξέρουνε και οι ίδιο, εκλογές θα έχουμε πάρα πολύ σύντομα, αλλά πρωταρχική σημασία έχει η οργάνωση του αγώνα στους χώρους κατοικίας και εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου