Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών "Τα Κασσιτερά", σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών,σας προσκαλούν στην ετήσια Μουσικοχορευτική Εκδήλωση που θα λάβει χώρα  την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Σαπών.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι χορευτές θα μας μεταφέρουν μέσα από τον χορό, την δράση και το τραγούδι στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Κασσιτερών, που οι κάτοικοι των Κασσιτερών συνήθιζαν να πηγαίνουν από την παραμονή της εορτής και να διανυκτερεύουν.Φυσικά η μουσική και χορευτική παράδοση που τους ακολουθούσε είναι αυτή της Νικόπολης του Πόντου, αφού οι κάτοικοι του χωριού αυτού, στην συντριπτική τους πλειοψηφία έλκουν την καταγωγή τους από τα χωριά της Νικόπολης.


Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι χορευτικές μας ομάδες θα μας παρουσιάσουν ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς, αποχαιρετώντας την χορευτική σεζόν 2015-2016, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τον χορό τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν χοροί από τους φιλοξενούμενους μας Συλλόγους, τον Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας "Λάϊος" και τον Χορευτικό Σύλλογο Ερυθρών Βοιωτίας "Το Κριεκούκι".

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ                         
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου