Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΟΔΟΠΗΣ»




Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες επαφές  της με τους φορείς του νομού,   επισκέφτηκε τον  αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ Χρήστο Μέτιο.
Η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ Μέτιο  για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η προηγούμενη περιφερειακή αρχή καθώς και για τα άμεσα έργα που έχει προγραμματίσει η νέα διοίκηση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο χρονίζον  έργο του φράγματος Ιασίου, στο οποίο με αποφασιστικές ενέργειες και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε πηγή χρηματοδότησης με συνέπεια το φράγμα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε 18 μήνες από τη στιγμή που ξεκινήσει  τις εργασίες ο εργολάβος. Η κ Ελευθεριάδου εκ μέρους της τόνισε στον κ Μέτιο την αναγκαιότητα επέκτασης και εκσυγχρονισμού  του οδικού δικτύου του νομού και την σταδιακή κατάργηση των Ιρλανδικών διαβάσεων αφού σε κάθε βροχή κινδυνεύουμε να έχουμε θύματα από πνιγμό. Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη κατασκευής αρδευτικών και αντιπλημμυρικών έργων ,στοιχεία άκρως απαραίτητα ώστε να μπορούν οι αγρότες μας να έχουν ικανοποιητικές σοδειές και να μην καταστρέφονται σε περιόδους ξηρασίας ή βροχοπτώσεων, αναφέρθηκε επίσης  και στην επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσουν οι αναδασμοί. Η συνομιλία συνεχίσθηκε με το σχέδιο για την ανάδειξη των αρχαιολογικών και πολιτιστικών μνημείων της Ροδόπης, της παραλιακής ζώνης και του ορεινού όγκου. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε  με την ανάλυση του προγράμματος προσέλκυσης επενδύσεων στη Ροδόπη. Η κ Ελευθεριάδου ευχήθηκε στον αντιπεριφερειάρχη καλή δύναμη μια που στο αμέσως προσεχές μέλλον πρέπει να γίνουν στην περιοχή όλα όσα δεν έγιναν επι τόσα χρόνια, τονίζοντας του πως θα είναι στο πλευρό της περιφέρειας ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου