Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014



 Ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε εκδήλωση της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης




Σε εκδήλωση που οργάνωσε η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με θέμα «Θράκη: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον» μίλησε ο βουλευτής Ροδόπης και επικεφαλής της Κ.Σ. του ΝΑΤΟ, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στο πάνελ συμμετείχαν εκτός του βουλευτή Ροδόπης ως ομιλητές, οι κ.κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Μιχάλης Χαραλαμπίδης, κοινωνιολόγος – συγγραφέας. Εισηγητής ήταν και ο κ. Γιώργος Φεστερίδης, Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Λυγερός.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Ορφανός, οι βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης κ.κ. Καλαφάτης, Γκιουλέκας και Αμανατίδης, Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι της περιοχής, οι Στρατηγοί της Αστυνομίας στη Β. Ελλάδα, οι Πρόεδροι της Θρακικής Εστίας και των Θρακικών Σωματείων και πλήθος κόσμου, κυρίως αστυνομικοί, Θρακιώτες και σχολεία της περιοχής.

Στην παρέμβασή του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρθηκε στη μειονοτική πολιτική που ακολούθησε η Ελλάδα στη Θράκη από το 1974 έως σήμερα, στις δημογραφικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους, στα ζητήματα ανάπτυξης και ανεργίας που πλήττουν την περιοχή, ανοίγοντας ορέξεις σε εθνικιστικούς κύκλους και κατέθεσε τις προτάσεις του καταλήγοντας στην αναγκαιότητας «διακομματικής» συνεννόησης για τη χάραξη μιας ενιαίας Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής για τη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου