Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014



Επίσκεψη βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλο, για το πρόβλημα των επιλέξιμων βοσκοτόπων



            Τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα στο Υπουργείο ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε το πρόβλημα των επιλέξιμων βοσκοτόπων που ταλανίζει ιδιαίτερα τους κτηνοτρόφους της Ροδόπης και έχει καταστεί τροχοπέδη στην καταβολή ποσών που δικαιούνται, όπως η εξισωτική αποζημίωση, η ενιαία ενίσχυση κ.ά.
Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας ανησυχούν ιδιαίτερα για τις εξελίξεις στο θέμα των βοσκοτόπων, ενώ ενδεχόμενες οικονομικές απώλειες θα επιφέρουν αρνητικές συνέπειες και στην οικονομία της περιοχής.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός δήλωσε γνώστης του προβλήματος και των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζονται στη Ροδόπη. Ενημέρωσε ακόμα ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκάθαρη εικόνα όλης της χώρας οπότε θα συγκαλέσει σύσκεψη για να δοθεί οριστική λύση. Στην επικείμενη σύσκεψη ο Υπουργός προσκάλεσε τον βουλευτή και ζήτησε την συνδρομή του για την περίπτωση της Ροδόπης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου