Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω - Ψηφίζουμε ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και την δεύτερη Κυριακή!

Κάποιοι, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, θεώρησαν πως η πρώτη Κυριακή στις 18 Μαΐου 2014 ήταν το τέλος. Δεν υπολόγισαν όμως πως για εμάς, στην ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για τον ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ ήταν μόνο η αρχή!


Η απόφαση που πάρθηκε με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο κατά την σύσκεψή μας το βράδυ της Πέμπτης ήταν ομόφωνη: ψηφίζουμε ξανά το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και την δεύτερη Κυριακή, 25η Μαΐου 2014 και στέλνουμε έτσι το μήνυμα στους δύο διεκδικητές της θέσης του δημάρχου πως δεν μας εκφράζει κανείς τους!



  • Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου ώστε να πλησιάσουν το δημοκρατικό κοινό του Δήμου το οποίο εδώ και καιρό ζητά γέφυρες διαλόγου μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων και αδιαφόρησαν επιδεικτικά.
  • Σε αντίθεση με την ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ που όλο αυτό το διάστημα ήταν υπόδειγμα διαφάνειας και δημοκρατικού διαλόγου, έχτισαν τείχη απολυτότητας και ματαιδοξίας τριγύρω τους και αντί να μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά του πολίτη, αρκέστηκαν στην βοήθεια που έχουν από (παλαιο)κομματικούς μηχανισμούς και στρατευμένα ΜΜΕ ώστε να ξεγελάσουν τους ψηφοφορους.
  • Αρχισαν ήδη να συμπεριφέρονται ως "ηγεμόνες" και σχεδιάζουν πως θα διοικήσουν τον Δήμο πίσω από κλειστές πόρτες στο σκοτάδι, μαζεύοντας υπογραφές σε έγγραφα που κρατούν κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνοντας πάλι "Γη και Υδωρ" σε διάφορες εξτρεμιστικές παραπολιτικές ομάδες που εκβιάζουν και αλλοιώνουν την ψήφο του πολίτη, όπως η πλήρως ανυπόστατη και παράνομη "Διανομαρχιακή".


Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς λέμε ΟΧΙ στις σκοτεινές διοικήσεις και τα κρυφά συμφέροντα μακριά από τα μάτια του λαού και ρίχνουμε ξανά για δεύτερη φορά το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ "δαγκωτό" στην κάλπη!


  • Την πρώτη φορά το παλέψαμε τίμια, καθαρά και δημοκρατικά, ξεχωρίζοντας από όλους.
  • Την δεύτερη φορά στέλνουμε μήνυμα σταθερότητας και αποφασιστικότητας στις δημοκρατικές μας απόψεις και πρακτικές.
  • Την τρίτη φορά όλοι μαζί για να γίνει η δημοκρατική ανατροπή για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών, για τον Δήμο τον δικό μας και των παιδιών μας.


Το ποτάμι κύριοι Ιωαννάκη και Σταυρίδη δεν γυρίζει πίσω. Σίγουρα η επόμενη 5ετία με τις κλειστές πόρτες που και οι δύο εκπροσωπείτε θα είναι δύσκολη 5ετία για τον δημότη. Μη φανταστείτε όμως ούτε μία στιγμή πως με την παρουσία της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι εύκολη και για εσάς.

Ξεκινήσαμε. Μεσα στις καρδιές των δημοτών που μας ψήφισαν αλλά και πολλών άλλων, περισσότερων, που δεν μας ψήφισαν, νικήσαμε.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπεί το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ και το μέλλον είναι πολύ πιο κοντά από ότι κάποιοι φαντάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου