Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Άγνοια, ημιμάθεια, ή παραπλανά συνειδητά; Ο μηδενιστής Παυλίδης σταματά ακόμη και τα έργα ΣΔΙΤ για την διαχείριση απορριμμάτων




Αποκαλύπτεται καθημερινά το μένος του υποψήφιου περιφερειάρχη ο κ. Γ. Παυλίδη κατά του Άρη Γιαννακίδη, καθώς συνεχίζοντας την παραπλανητική τακτική του και την προσπάθεια να μηδενίζει συνέχεια το έργο της
Περιφέρειας, έφτασε να καταφερθεί, ίσως και από άγνοια, κατά όλων των δήμων της ΑΜ-Θ, με αφορμή δημοσίευμα που ήθελε την Κομισιόν να σταματά τους διαγωνισμούς ΣΔΙΤ για την διαχείριση απορριμμάτων.

Και όλα αυτά, ενώ από χθες ακόμη το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ουσιαστικά ο υπουργός κ. Χατζηδάκης, με τον οποίο ο κ. Παυλίδης φωτογραφιζόταν χαμογελαστός πριν λίγο καιρό, διέψευδε το δημοσίευμα με απάντηση της ίδιας της Κομισιόν ότι «όλα έγιναν σύμφωνα με την Κοινοτική Νομοθεσία».

Να σημειωθεί ότι η διαχείριση των απορριμμάτων ανήκει αποκλειστικά στους 22 δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίοι με τον φορέα διαχείρισης που έχουν συστήσει, την ΔΙΑΑΜΑΘ, έχουν τον γενικό συντονισμό και την ευθύνη υλοποίησης του περιφερειακού σχεδιασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων, με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας. Ουσιαστικά η Περιφέρεια εξασφαλίζει τους πόρους, κάτι που το έκανε, ενώ τα συγκεκριμένα έργα είναι πολύ ψηλά στην προτεραιότητα του νέου ΕΣΠΑ.

Εντωμεταξύ και ο ίδιος ο Βαγγέλης Λαμπάκης, ο οποίος δίνει μάχες προς όφελος του δήμου, γεγονός για το οποίο οι συνδημότες του τον επιβράβευσαν με 55,6%, μιλώντας στο ΘΡΑΚΗΝΕΤ χθες, 22 Μαΐου, τόνισε ότι δεν ευσταθούν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ των μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια, μια από τις οποίες έχει εγκριθεί να γίνει στην Αλεξανδρούπολη και «τρέχει» σχετικός διαγωνισμός.

Παρόλα αυτά, σήμερα ο κ. Γ. Παυλίδης, μιλώντας σε τοπικά ραδιόφωνα της Αλεξανδρούπολης, επέμενε στην άποψη ότι σταματούν οι χρηματοδοτήσεις για τα ΣΔΙΤ, λέγοντας μάλιστα, «κοντεύουν να μας εξευτελίσουν πανελλαδικά…». Όταν δε δημοσιογράφος του υπέδειξε ότι από την προηγούμενη ημέρα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε διαψεύσει την «είδηση», ο υποψήφιος περιφερειάρχης και μηδενιστής κ. Γ. Παυλίδης, συνέχισε να βάλει κατά της διοίκησης της Περιφέρειας.

Είναι προφανές ότι για τον κ. Γ. Παυλίδη, η Περιφέρεια και ο Άρης Γιαννακίδης, ευθύνονται ακόμη και για το …προπατορικό αμάρτημα, ενώ επιχειρώντας για μια ακόμη φορά να παραπλανήσει τον λαό της Περιφέρειας μας, δεν διστάζει να κινδυνολογεί σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, την ώρα που οι δήμοι με την ΔΙΑΜΑΑΘ, εμφανίζονται σε κοινή πορεία με την Περιφέρεια.

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Γ. Παυλίδης αποδεικνύεται ανεύθυνος και επικίνδυνος πολιτικά, κάνοντας και λέγοντας τα πάντα προκειμένου να θίξει τον Άρη Γιαννακίδη και την διοίκηση της Περιφέρειας.

Μόνο που οι επιπτώσεις των πρακτικών του, βλάπτουν ουσιαστικά την ίδια την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τους κατοίκους της, ενώ αποδεικνύεται ότι ο κ. Γ. Παυλίδης δεν έχει κανένα ενδοιασμό να το κάνει, στοχεύοντας μόνο σε ίδιο πολιτικό όφελος.

Το κάνει, συνεχώς και απροκάλυπτα. Άγνοια, ημιμάθεια, ή παραπλανά συνειδητά; Μπορεί κανείς να του εμπιστευτεί την διοίκηση της Περιφέρειας;
Ας τον κρίνουν την Κυριακή οι πολίτες.   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου