Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιώργος Παυλίδης: “Ο δρόμος μπροστά μας είναι δρόμος αγώνα για να κερδίσει η κοινωνία μας!”




Όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του ίδιου και του συνδυασμού του ανακηρύσσοντάς τον νικητή του πρώτου γύρου των
Περιφερειακών εκλογών στην ΑΜΘ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο κ. Γιώργος Παυλίδης. Ο ίδιος ζητά από τους πολίτες να μην λείψουν από τις κάλπες στον δεύτερο γύρο των εκλογών, κάνοντας λόγο για έναν “αγώνα” που πρέπει να δοθεί με τη στήριξη όλων.

“Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική πρότασή μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες, όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας και έδωσαν τον αγώνα για να κερδίσουμε το αύριο των παιδιών μας.

Ανεξάρτητα από την σταυροδοσία, για μένα παραμένουν όλοι στενοί συνεργάτες μου. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την πρότασή μας, ενώ απέρριψαν τις πρακτικές της απερχόμενης διοίκησης που οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα, στην ανεργία, στη φτώχεια, ακόμα και στη μετανάστευση. Ευχαριστώ επίσης εκείνους που είχαν άλλη επιλογή την πρώτη Κυριακή” αναφέρει ο κ. Παυλίδης για να συμπληρώσει πως “ο δρόμος μπροστά μας είναι δρόμος αγώνα για να κερδίσει η κοινωνία μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ζητούμε την υποστήριξη όλων, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, δυναμικά και αποφασιστικά. Προσβλέπουμε σε μια κοινωνία πρότυπο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές χωρίς τα γκρίζα χαρακώματα του χθες, παράδειγμα συνύπαρξης και συμπόρευσης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Μόνος μας εντολέας η κοινωνία του τόπου και πρόταγμα τα συμφέροντά της. Με τη βοήθεια όλων στις 25 Μαΐου αλλάζουμε, ανοίγουμε νέους δρόμους οργανωμένα, προγραμματισμένα, με όση σκληρή δουλειά κι αν χρειαστεί”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου