Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δυναμώνουμε – ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές





Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι

Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ  χαιρετίζει τα  μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ τους
συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ  τοπικά και την εκλογή 2(δύο) δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Κομοτηνής.
Οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σημείωσαν μια σημαντική παρουσία και άνοδο σε όλες τις περιφέρειες της χώρας σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012.
Αποτελεί επίσης θετικό στοιχείο για το λαό, η ανοδική τάση σε 214 δήμους  και στο Δήμο Κοκαι η είσοδος στο β’ γύρο των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Πάτρα, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ικαρία.
Στιην περιφέρεια Αν.Μακεδονίας –Θράκης που η Λαϊκή Συσπείρωση δε συμμετέχει στο β’ γύρο αλλά και σε όλες τις περιφέρειες που συμβαίνει το ίδιο, καλούμε το λαό, και όσους στήριξαν τους συνδυασμούς της να κρίνουν και να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, Η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται μόνο με τη μη ψήφιση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την απόρριψη της λογικής του «μικρότερου κακού» στο β’ γύρο και στις ευρωεκλογές. Ο λαός δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.
Παράλληλα απευθύνουμε κάλεσμα στο λαό του νομού για την υπερψήφιση του ΚΚΕ και στις Ευρωεκλογές. ΓΙΑΤΙ:
  • Η Ε. Ε δεν αλλάζει, μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει
  • Την επόμενη μέρα ο λαός έχει ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ
  • Τώρα ξέρουμε , έχουμε μεγαλύτερη πείρα
    • Γι΄αυτό λέμε όχι στα δεσμά της Ε. Ε και των μονοπωλίων..
    • Γι΄ αυτό ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ΚΚΕ
           ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου