Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΕΣ






Ολοκληρώθηκαν χτες, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 οι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου Λυκείων Ν. Ροδόπης. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γενικού Λυκείου Ιάσμου με νίκη επί του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.
Οι μαθητές κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να πετύχουν τρεις κατά σειρά νίκες επί του 1ου ΕΠΑΛ, του 1ου ΓΕΛ, και τέλος του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής.
Ο τελευταίος αγώνας ήταν αρκετά εντυπωσιακός καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες και των δύο σχολείων έπαιξαν με το ίδιο πάθος και ένταση.
Το τέλος του 2ου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (2-2), και το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτυ.
Η ομάδα του ΓΕΛ  Ιάσμου ευστόχησε σε τέσσερα πέναλτυ, ενώ το 2ο ΓΕΛ σε ένα.
Τον τελικό αγώνα τίμησε με την παρουσία του και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, κ. Θεόδωρος Μούχτσης, που συνεχάρη τους μαθητές και απένειμε το κύπελλο στους νικητές.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτής.