Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Ίδρυσης Συνδυασμού με τίτλο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» για τον Δήμο Αρριανών για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 18ηςΜαϊου 2014


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.

Σήμερα με τιμή και ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε την ίδρυση συνδυασμού με τίτλο «Δημοκρατική Δύναμη» για τον Δήμο Αρριανών,  με επικεφαλής τον Πολιτικό Μηχανικό ΑΜΕΤ ΡΙΤΒΑΝ.

Ο συνδυασμός μας έχει  ως βάση το ενδιαφέρον και τον σεβασμό στον κάθε δημότη, την διαφάνεια και την δικαιοσύνη χωρίς οποιαδήποτε διάκριση. Ένας συνδυασμός με όραμα και προοπτικές ανάπτυξης για την περιοχή, που αποσκοπεί στην αναδόμηση του αύριο  με γνώμονα τις νέες ανάγκες και τα νέα πλαίσια που επιβάλλει η οικονομική κρίση.

Έχουμε το δικό μας διαφορετικό όραμα για τον Δήμο και δεν μας εκφράζουν τα ευκαιριακά σχήματα που έχουν μέχρι σήμερα δημιουργηθεί ή όσα ακόμη δημιουργηθούν για να καλύψουν κομματικές υποχρεώσεις ή και ατομικές φιλοδοξίες ανθρώπων που με την παρουσία τους βασανίζουν την τοπική πολιτική σκηνή εδώ και δεκαετίες.

Διαφωνούμε με την προχειρότητα και την έλλειψη σχεδιασμού των έργων, την απουσία κάθε προγραμματισμού και ιεράρχησής τους, την αδιαφάνεια, τη σπατάλη πόρων και την κατασκευή έργων «βιτρίνας» σε χωριά που στερούνται των βασικών έργων υποδομής.

Με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και γνώσεις βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον με οικονομικές, επαγγελματικές και αναπτυξιακές προοπτικές. Απευθυνόμαστε με καθαρή συνείδηση σε όλους εσάς τους Δημότες, ζητώντας την ψήφο σας για να οργανώσουμε, να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας με εσάς αρωγούς και να αλλάξουμε τη νοοτροπία που κυβερνά για δεκαετίες τον τόπο μας.