Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η επέτειος της εθνικής αντίστασης



Τιμήθηκε και στην Κομοτηνή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης. Στις 08:00 έγινε επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώου της πόλης με απόδοση τιμών, από στρατιωτικό άγημα και μουσική μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ., στις 10:15 τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στις 11:00 ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης στις δηλώσεις του σημείωσε ότι  «Η εθνική αντίσταση του ελληνικού λαού και η ημέρα εορτασμού της εθνικής αντίστασης και η μνήμη αυτού του φοβερού αγώνα του ελληνικού λαού αποτελούν ένα φωτεινό διαχρονικό παράδειγμα ενότητας και αγώνα του λαού μας κάθε φορά που η πατρίδα μας τέθηκε υπό αμφισβήτηση ή υπό κίνδυνο. Ελπίζουμε όλοι αυτό το φωτεινό παράδειγμα να μας εμπνεύσει για να επιδείξουμε πάλι την ενότητα και την αγωνιστικότητα που χρειάζεται η χώρα μας για να μπορεί να ξεπεράσει το νέο πρόβλημα, την νέα κρίση που την έχει βρει».  

ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου