Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επιτυχές το μπράντς της φιλοζωικής



   Με μεγάλη ανταπόκριση κόσμου από τις  δώδεκα το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης επικράτησε το αδιαχώρητο στην καφετέρια. Οι πρωτότυπες και γευστικές δημιουργίες που συνόδευαν τον καφέ και το τσάι,  αλλά κυρίως  η στήριξε την φιλοζωικής στο σημαντικό έργο που παράγει προσέλκυσαν πολλούς και νωρίς το μεσημέρι συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Βέβαια δεν έλειψαν και οι τετράποδοι φίλοι της φιλοζωικής που το διασκέδασαν παίζοντας μεταξύ τους. Παράλληλα στον χώρο υπήρχε και έκθεση με μπλουζάκια και ημερολόγια από την φιλοζωική που έγιναν ανάρπαστα σε μια προσπάθεια μελών και φίλων να στηρίξουν έμπρακτα το έργο της φιλοζωικής. Στον ίδιο χώρο είχαν την δυνατότητα οι παραβρισκόμενοι να δοκιμάσουν και τις εκπληκτικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες του Απόστολου Παπαδόπουλου που τις προσέφερε εντελώς δωρεάν με στόχο της ενίσχυση της φιλοζωικής.
    Η εθελόντρια στην φιλοζωική Κομοτηνής Μαρία Καδρούδη τόνισε ότι «ετοιμάσαμε αυτήν την εκδήλωση γιατί θέλουμε να ενισχύσουμε το έργο της φιλοζωικής. Αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζαμε κάποια προβλήματα γιατί είχαμε πάρα πολλά περιστατικά με χτυπημένα αδέσποτα, το καταφύγιο μας είναι ασφυκτικά γεμάτο, δυσκολευόμασταν πολύ και πήραμε αυτή την απόφαση κάποιοι εθελοντές για να βοηθήσουμε στο έργο της φιλοζωικής.   






   Ερωτηθείς για την ανταπόκριση του κόσμου σημείωσε ότι «Αναμένουμε τον κόσμο να έρθει γιατί μας στηρίζουνε σε κάθε εκδήλωση και πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχία».
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου