Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Παράδοση 740 σχολικών ειδών σε πολύτεκνες και χαμηλού εισοδήματος οικογένειες



Ο ποδηλατικός σύλλογος Κομοτηνής "Θράκας Ιππέας" στάθηκε για ακόμη μια φορά συνεπής στο ραντεβού με το κοινωνικό του έργο, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας σχολικά είδη σε παιδιά της πόλης που τα έχουν ανάγκη.
Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικού υλικού ανήκει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στο Σύλλογο Πολυτέκνων, μια πρωτοβουλία την οποία ως σύλλογος συγχαίρουμε. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη βοηθήσουμε από την πλευρά μας όσο είναι δυνατό, καθώς ως ποδηλάτες θεωρούμε πως είμαστε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι πολίτες και αυτό φαίνεται από το μέσο που χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις μας.



Στις εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες που έγιναν, το υλικό συγκεντρώθηκε από όλον τον κόσμο που ακολουθεί τις ποδηλατικές διαδρομές και η τελική καταμέτρηση είχε θετικό πρόσημο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ 740 σχολικά είδη παραδόθηκαν την Παρασκευή 7/09/12, στο σημείο συγκέντρωσης (13ο Δημοτικό Σχολείο).
Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε τους ποδηλάτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δυναμικοί και ευαισθητοποιημένοι.
Άσχετα από το το ποδήλατο, στις κοινωνίες μας πρέπει να κυριαρχεί η αλληλεπίδραση, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και υπενθυμίζουμε πως παρόλη την κρίση (οικονομική, ηθική, κ.α.) η  πραγματική παιδεία δεν πρέπει να επηρεάζεται αρνητικά, καθώς μόνο μέσω της παιδείας θα ξεφύγουμε από αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου